Brak dźwięków na stronach typu youtube.com


(Misiek Metal) #1

Wiem, że jest pełno o tym w internecie. Robilem juz chyba wszystko co można było zrobić a dźwięku dalej nie ma.

Zainstalowałem K-Lite Codec Pack, najnowszego Flash Playera (10), dodałem jakiś plik do rejestru ale nic nie pomoglo. Jesli chodzi o pliki mp3 i filmy to dźwięk jest. Nie ma tylko na stronach www.


(Danielm86) #2

zobacz czy w przeglądarce masz aktywną opcję Odtwarzaj dźwieki na stronach www


(mikber18) #3

Wiem że to może troche głupio brzmieć ale czy sprawdzałeś głośność w samym okienku filmiku na youtube ?


(Misiek Metal) #4

w IE ta opcja jest aktywna a mimo to dźwięku nie ma. Nie wiem jak sprawdzić to w mozilli. Ale to chyba nie o to chodzi


(mikber18) #5

Jeszcze jest jedna opcja, niewiem czy to sprawdzałeś (tylko jeżeli masz Windows Vista)

Kliknij głośniczek na pasku zadań i wejdź w zaawansowane. Tam będziesz miał listę programów które korzystają z Dźwięku naprzykład Windows , Realtek , Mozilla Firefox. Jest bardzo możliwe że te dźwięki nie są poustawiane równo, że naprzykład Mozilla Firefox ma wyciszone dźwięki na maxa


(Misiek Metal) #6

mam Windows'a XP

-- Dodane 14.06.2009 (N) 13:27 --

mozliwe ze chodzi o plug-in ActiveX ?? ja mam wersje mozilli 3.0.11 i nigdzie nie widzialem plug-in'u do tej wersji


(mikber18) #7

No to zainstaluj TEN plugin


(Leon$) #8

Brak dźwięków przy odtwarzaniu klipów na serwisach YouTube, Google Video

http://www.searchengines.pl/Brak-dzwiekow-systemowych-na-stronach-internetowych--t77336.html

:slight_smile: