Brak Dźwieku Win 7 RELATEK


(Mucha42) #1

Witam Dziś zmieniłem system Operacyjny na Win 7 32 bit Wszystko ładnie chodzi Pokazuje mi ze mam dźwięk lecz niestety tego dźwięku nie mam i nie wiem co zrobic ;/ Moja karta Głowna to Gigabyte GA-M55S-S3 Karta dźwiękowa RELATEK Ściągnąłem już te

1.1

http://download.gigabyte.eu/FileList/Dr ... azalia.exe

http://download.gigabyte.eu/FileList/Dr ... azalia.exe

i nadal nic :expressionless: Proszę o pomoc gdyż bardzo mnie to denerwuje i nie wiem co już zrobić z tym problemem


(piotreek23) #2

Tak spytam jak filip z konopi :wink: jesteś pewien że z głośnikami OK. Może się wyjścia audio poprzestawiały w sterowniku ?


(Mucha42) #3

Jeszcze dziś byłem na Win Xp i wszystko grało po przeinstalowaniu nie mam dźwięku a Pokazuje mi ze mam dźwięk a nie mam dźwięku po prostu :expressionless:


#4

mucha42 , na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało przeniesieniem tematu do śmietnika.


(Mucha42) #5

Ludzie pomóżcie Bo naprawdę na Łeb można z tym dostać


(Spectatorx) #6

Sprawdź czy główne urządzenia wyjścia dźwięku jest ustawione na głośniki na karcie realteka.


(Mucha42) #7

a jak to sprawdzic ?

-- Dodane 15.10.2010 (Pt) 21:41 --

Najlepiej by było gdyby ktoś odezwał sie do mnie na GG i mi pomógł z tym problem GG 8364383

-- Dodane 15.10.2010 (Pt) 21:55 --

Jeżeli ktoś mi pomoże Wyśle mu 50 zl na Konto lub coś mu Kupie nie wiem naprawdę mam tego dosyć .. ile można


(Łukash) #8

Prawy na tym głośniczku koło zegarka > Urządzenie do odtwarzania > Zaznacz Głośniki > Ok -potem Właściwości > Poziomy sprawdź czy coś nie jest wyłączone/wyciszone.