Brak dżwieku


(Whitecik1) #1

no mam problema nio więc moge podłączyć wierzy i słuchawek jednocześnie kiedyś było wszystko ok odinstalowanie sterów nic nie pomogło niestety :cry:


(system) #2
  1. W jaki sposób je podłączasz.

  2. Co to znaczy nie mogę?

  3. Kiedy występuje brak dźwięku.


(Whitecik1) #3

tzn kiedyś bło możliwy dźwiek na kolumnach i na słuchawkach a teraz albo jedn olbo drugie tzn nie moge :wink: mas zjakiegoś pomysla to wal


(Duch) #4

masz na myśli taką dziwną kwadrofonię :roll:

jeżeli masz kartę chociażby 4 kanałową to wystarczy odpowiednio podpiąć urządzenia…

np. wieża to przód, a słuchawki tył :?

napisz więcej informacji!


(system) #5

Proszę bardzo:

:arrow: Rozdzielacz audio


(Whitecik1) #6

pierwsze gniazdo czarne wierza-dżekiem następne dwa to były słuchawki z mikrofonem teraz albo jedno albo drugie niestety


(Duch) #7

a czy w konfiguracji głośności nie masz czegoś poprzestawiane :roll:

ewentualnie metoda “na kata” :lol:

przeinstaluj sterowniki od karty 8)


(system) #8

:?


(Whitecik1) #9

rozdzielacz nie bardzo ------przecież kiedyś było ok

duszek nic nie zmieniałem pies wie co padło nic nie przestawiałem raz już tak miałem ale zmieniłem rodzaj głośników na kwadrofonicze i wróciło wszystko teraz ni hu hu


(Duch) #10

strumienianin :PPP

dobra Whitecik co to za karta dźwiękowa (dokładny opis) :lol:


(Whitecik1) #11

SB LIVE!5.1 zadna revelka ale śmigała :cry:


(system) #12

Jeżeli kupiłeś teraz głośniki 5.1 to nie obejdzie się bez rozdzielacza.

Po prostu głośniki wykorzystują wszystkie gniazda.

Kup rozdzielacz i będzie po problemie :slight_smile:


(Duch) #13

no co ty extra karta (mam taką) :smiley:

sterownik masz od Creative czy może korzystasz z KX`ów :?:

u mnie dźwięk na KX działa na wszystkich kanałach :slight_smile:

poczytaj sobie o tym :arrow: http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=63498&hl=asio

i jeszcze to :arrow: http://republika.pl/mytemp/kx_project.htm

i oczywiście :arrow: http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1

Złączono Posta : 12 Wrzesień 2005, 9:30:53

strumienianin


(Whitecik1) #14

nic nie kupowałem nic nie zmieniałem poprostu właczyłem i wyłaczyłem pudelko i pyk * nie ma nic nie zmieniałem w ustawieniach a głośniki sa podpiete do wierzy tak jak były próbowałem zmienić rodzaj głośników na ażdy możliwy i nic też bez rezultatu brakło mi pomysłów co jeszcze można zrobić w ostateczności rozdzielacz ale skoro działało to musi działać tylko kwestia dlaczego a ze człowiek uparty to już inna para butów

Złączono Posta : 12.09.2005 (Pon) 9:35

stery creativa zapomniałem dodać laik ze mnie :cry: wiec kroczek po kroczku jak możesz duszku :frowning:


(Duch) #15

z KX` ami może być problem (konfiguracja jest diabelska), ale jak chcesz podeślę ci na maila mój konfig (działa w grach)…

a instalacja sterownika jest banalna :slight_smile:

podałem ci adresy w poprzednim poście tam znajdziesz wszystko :slight_smile:

ściągnij sterownik KX i zacznij działanie :lol:

odinstaluj sterowniki Creative i po restarcie systemu zainstaluj KX… dalej będziemy działać z tego miejsca ;]


(Whitecik1) #16

coś tam charatam odinstalowałem już stery teraz jeszcze restart i zaczynamy troszku potrwa ale chyba warto musze przyznać ze cierpliwy i dobry z ciebie duszek :smiley:

Złączono Posta : 12.09.2005 (Pon) 9:56

jestem niby te stery mam

Złączono Posta : 12.09.2005 (Pon) 10:00

zainstalowałem ale wywala mia jakiegoś errora jak nie idzie to nie idzei po całości :-x

Złączono Posta : 12.09.2005 (Pon) 10:05

duszek jestm po nocce i nie daje rady sorrki mam nadzieje ze napiszesz wszysciutko od A do Z licze na ciebie


(Duch) #17

hmmm…

napisz wszystko dokładnie co i jak wygląda i co się dzieje!

zacznij od systemu operacyjnego :slight_smile:

i po kolei odinstalowałeś sterowniki… itp. itd. etc.


(Whitecik1) #18

nio mam już stery zainstalowane dalej nie moga nic odtworzyc zadnych plików wideo windows blokuje mi gdyż nie mozę zweryfikować wydwcy i znowu lipa dżwięk jest ale tylko z mp3 co dalej???


(Duch) #19

ale jaki sterownik :smiley:

KX :roll:

jeśli KX to trzeba odpowiednio skonfigurować :smiley: :smiley:

podeślę ci mój konfig na maila ;]


(Whitecik1) #20

nio ten co mówiłeś KX czekam na maila może w końcu :-o

Złączono Posta : 12.09.2005 (Pon) 16:48

dawaj dawaj bo zaraz jajko zniose :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 12.09.2005 (Pon) 16:53

whitecik1@interia.pl

sorkiiiiiiiiiiiiii