Brak grafik


(Mceurytos) #1

znowu mam ten sam problem, jak zainstaluje jakis wspomagacz sciagania zle wczytuja mi sie strony (brakuje grafik) dopiero jak klikne Pokaż obraz, wyswietla sie. POMOCY tylko nie kazcie zmieniac mi mojego IE 6.0 SP1 na Opere

ie.GIF


(lazikar) #2

A nie zmieniałeś nic w Opcjach Internetowych w zakładce Zaawansowane?? Może przywróć domyślne ustawienia. :smiley:


(D3ath Pl) #3

zmien na avant browsera, bo jest najbardziej podobny do ie 6.0 . jak dalej to samo to posmigaj po opcjach etc.


(Mceurytos) #4

nic nie zmieniałem dzieje się tak jak instaluje jakiegokolwiek wspomagacza sciagania plików, nic odinstalowałem już jest ok, ale jeszcze strona http://www.pcworld.pl źle sie wczytuje. Nie pośrdku okna ale tak z lewej strony też tak macie ??


(Adarek) #5

mceurytos- miałem dokładnie to samo co ty. Po formacie i wgraniu XP , zainstalowamiu DAP

IE 6 żle chodziło . Niewiem co było żle ale po 3x wgraniu XP wszystko

grało. Potem,kiedyś przy jakiejś okazji jeszczeraz instalowałem XP i było OK.

Niewiem co było nie tak , może jakiś błąd odczytu?

PS. Żebyś mnie żle nie zrozumiał , nie namawiam cię do formatu.


(D3ath Pl) #6

jesli wgrywales win za kazdym razem z innej plytki to bardzo mozliwe, ze ktoras z nich mogla byc porysowana i pewnych pliki nie zostaly wgrane, albo zostaly wgrane z błedami .. ot cały problem :wink:


(lazikar) #7

Jak już każda musiałaby być porysowana. Zresztą nikt tu nie wspomina o trzech płytach tylko instalacjach Windowsa. :smiley:


(D3ath Pl) #8

on nie okreslil jasno, ze robil reinstalke/instalke windowsa z JEDNEJ plyty... moglo to byc kilka plyt i ta pierwsza porysowana... :wink:


(lazikar) #9

Ok dajmy sobie spokój bo nie ma sensu przypuszczać. Nikt nie mówił o trzech płytach więc nie ma tematu. :smiley:


(Adarek) #10

Reinstalka była 3 razy w ciagu dnia z jednej płyty aż zadziałało , dodam jeszcze że dap-a ściągałem za kazdym razem osobno. :smiley:

Przed Dapem ok , po Dapie kicha. :smiley:

Dap - robił błąd? nie wiem.


(Mceurytos) #11

ja tak mam nie tylko z DAP-em ale ze wszystkimi. Teraz odinstalowałem Dowland Express (ten teraz instalowałem) i zrobilem reinstalke, tylko że jeszcze mi zle wchodzi pcworld.pl czyt. cała strona jest nie o środku, ale z lewej strony okna


(Adarek) #12

Może jeszcze brak jawy, , flaszu .

Sprawdz ustawienia w IE


(lazikar) #13

Ciekawi mnie jeszcze czy odwiedziłeś Windows Update i ściągnołeś wszystkie poprawki. Jak nie to się wybierz. :smiley:


(Mceurytos) #14

Byłem, sciagnalem, zainstalowałem - ale juz wczesniej


(Adarek) #15

Sprawdz jak sprawa wygląda na innych przeglądarkach np, Opera

Może wystarczy ponowne zainstalowanie samego IE

http://support.microsoft.com/default.as ... product=ie