Witam
Czytałam już tutaj podobny temat - ale opisze swój problem , gdyż nie do końca był taki sam - a jeżeli jest taki sam proszę o przeniesienie. Otóż w obsłudze technicznej swojego laptopa Asusa F550L jestem w porównaniu do państwa jeszcze pewnie na poziomie raczkującym:) zajmuje się redagowanie i pisaniem różnych tekstów - teoretycznie cały czas potrzebny mi laptop, kiedyś oddałam do formatu itd - ale długo zeszło i nie do końca było dobrze (zresztą mam tutaj poufne dane itd...boje się, że mogą zostać jakoś wykorzystane). Wyedukowałam się więc i zrobiłam sama formatowanie- jakoś poszło - nie wiem jednak czemu, ale mimo polecenia, żeby był dysk C i D wyświetla mi tylko jedną dużą partycję (97, 5 GB - ale to pewnie, że tamata na system i ukryta czy coś takiego doczytałam, no ale nie o tym mowa). Nie bardzo ogarnęłam stronę asusa z sterownikami tzn. nie znalazłam konkretnego modelu F550L - były z końcówka LD i inne...wiec zainstalowałam sobie po antywirusie program do przeskanowania i wyszukania sterowników. Niby są wszystkie do karty graficznej, dzwiękowej i do połączenia sieciowego...jednak Internet działą tylko z kabla...dawniej czytało WiFi, teraz niby internet jest -ale jak na pasku jest komunikat sieć - jest, że dostęp do Internetu - jednak dawniej wyświetlało nazwę sieci WDM..wogóle nie wołało hasła ani nic...działa tylko z kabla...Internet idzie światłowodem - zawsze hulało z prędkością światła..teraz troszku muli itd...nie wiem, czy coś źle zrobiłam. Nie chcę grzebać już sama - boję się, że całkiem stracę potrzebny na dniach Internet:) proszę o poradę:)