Brak połączenia z serwerem


(Tomeks14) #1

Witam!

Mam taki problem wszystko zaczelo sie od gg sciagnalem nowa wersje zainstalowalem i komunikat ze sie niemoze polaczyc, stara wersja dziala a nowa nie.

Potem skype to samo stara wersja dziala nowa nie i to samo brak polaczenia, sciagniecie starej wersji nic nie dalo a nawet zalozenie nowego profilu.

Firefox stary dzialal nowy nie, zainstalowanie spowrotem starego nie pomogło, podobny komunikat nie może nawiązać polaczenia. Z BitComet było to samo.

A przez iexplorer normalnie bez problemów łaczy sie z netem.

Wydaje mi sie ze coś blokuje ale niewiem co. Wyłączenie zapory i antyvirusa nie pomaga.

Prosze o wyrozumialosc niebardzo sie znam.

Mam system vista home premium, dostawcą neta jest multimedia modem speedtouch 330

z gory dzieki


(niezDarek) #2

a dodaj do zapory wyjątki, gg, firefox, itp


(Agatonster) #3

rod000 ,

Proszę poprawić pisownię w tytule tematu i w opisie problemu. W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku Edytuj przy poście otwierającym temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Tomeks14) #4

dodałem bez reakcji


(Robcich) #5

ja tak samo jak Ty, tez mam ta viste. GG, avast i inne programy nie lacza sie z serwerem, nie wiem co jest grane, chodze po forum probuje wszystkiego i nic, jak bede cos wiedzial to dam znac, poki co mecze sie z tym czyms

-- Dodane 23.03.2009 (Pn) 0:26 --

rod000 ,

sciagnij program, norton removal tool i bedzie ok ja mialem to samo