Brak wyświetlania niektórych elementów strony w IE7


(Anonymous Dreams) #1

Niektóre ze stron otwieranych w IE7 wyglądają tak:

93494023f45e90e2m.jpg

reset IE7 nie pomaga. Może brakuje jakiegoś dodatku do przeglądarki?

Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?


(MaRa) #2

Wygląda na to, że niektóre obrazki się nie wczytują. Jeśli to problem tylko na tej jednej stronie, to wina leży po ich stronie, jeśli również na innych stronach, to może być problem z połączeniem internetowym.


(Animologic) #3

czy kliknięcie PPM na "obrazek" i kliknięcie Pokaż Obraz wczyta dany obrazek?? Dużo Masz takich stron??


(Anonymous Dreams) #4

To nie problem z połączeniem internetowym. Łącze 14Mbit. Działa bez zarzutów.

W FF strony te otwierają się bez problemu z wszystkimi obrazkami,

kiedy kliknę PPM "pokaz obrazek" to nic się nie pokazuje nawet puste okienko nie wyskakuje.

W tej niepełnej formie nie otwiera mi się jakieś 40% stron, w tym tez interfejs skanera (również wyskakuje w tej formie).

System czysty, bez spyware i wirusów :frowning:


(Asterisk) #5

Zapoznaj się proszę z tą stroną i zmień tytuł na

konkretny. Inaczej temat poleci do śmietnika.


(Leon$) #6

sprawdź w dodaj usuń programy czy masz zainstalowanego Flasha http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

:slight_smile:


(Asterisk) #7

Obejrzenie źródła strony wykazuje użycie dużej ilości skryptów Java.


(Anonymous Dreams) #8

Flash zainstalowany.

Inaczej strony nie otwierałyby się Firefoxie.