Centrum zabezpieczeń systemu windows 7 nie działa


(Krisko4) #1

Witam. Zdaję sobie sprawę z tego, że już wiele było takich tematów. Jednak dla przypomnienia, centrum akcji powiadamia mnie abym odpalił usługę centrum zabezpieczeń systemu windows 7. Przy próbie włączenia wyskakuje problem, iż nie można włączyć takowej usługi. Próbowałem załatwić problem poprzez wejście w usługi i włączenie jej, jednak po kilku sekundach znów się wyłączała. Chciałbym prosić o sprawdzenie moich logów, czy nie ma w nich żadnego szwanku:

OTL: http://wklej.org/id/571183/

dodatkowo pokazało mi się Extras: http://wklej.org/id/571185/

Z góry dziękuję za okazaną mi pomoc. Mam nadzieję, że razem coś na to poradzimy.


(Spandau) #2

W okno Własne opcje skanowania / skrypt w OTL wklej:

Klikasz na Wykonaj skrypt. Zgadzasz się na restart komputera. Log z usuwania na forum

Następnie ponownie uruchamiasz OTL klikasz raz jeszcze Skanuj i dajesz nowy log na forum Czyli dwa logi jeden z usuwania drugi z nowego skanowania po usuwaniu.

Po tym włącz centrum zabezpieczeń tak jak tutaj [http://www.fixitpc.pl/topic/4934-nie-mo ... __p__36184](http://www.fixitpc.pl/topic/4934-nie-mozna-uruchomic-uslugi-centrum-zabezpieczen-systemu-windows/page view findpost p 36184)


(Krisko4) #3

Log z usuwania: (Niestety nie przez wklej.org iż stronka obecnie nie działa) http://wklejto.pl/102356

Log z nowego skanu: http://wklejto.pl/102354

Dziękuję za zainteresowanie się tym tematem :slight_smile:


(Spandau) #4

Uruchom OTL klikasz Sprzątanie

Wykonaj pełny skan Malwarebytes http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebyte ... 13117.html Jak program coś znajdzie pokaż raport na forum

Teraz powinieneś uruchomić usługę sposobem podanym w linku w poście powyżej Chyba że już to zrobiłeś? :slight_smile: