(wpis wycofany przez autora, zostanie automatycznie usunięty za 24 godziny, chyba że zostanie oflagowany)
Masz chłopie jakiś problem z tymi sprawami. Poczytaj swoje posty. Jak nie ruchanie, to penisy. Jak nie penisy to waginy. Polecam wizytę u specjalisty.
“Mam z Tobą problem, więc uważaj”.
Problemy to między sobą na PW rozwiązujcie a nie śmietnik robić.
Uparty jesteś naprawdę. Tylko nie rozumiem kompletnie po co i co z tego masz. Przestaje reagować na te wasze zaczepki bo to jest chore.
Gość się zreflektował, usunął wpis (ale został on w pamięci cache forum) bo ktoś wreszcie zaczął go słuchać a nie tylko atakować. Jesteście pod obserwacją, sami prowokujecie w grupie - więc odpowiedzialność się rozprasza a na końcu biegniecie do administracji z płaczem, bo kogoś poniosło w komentarzu.
Gdybym miał się zachować sprawiedliwie to kilka osób z automatu dostało by miesięczne nagrody za nękanie i prowokowanie. Jednak uznałem, że zostawię to. Wyczyszczę atmosferę i odwrócę sytuację. Widocznie działa, bo ton wypowiedzi @anon47659612 już nie jest tak opryskliwy.
Zachowujecie się tutaj w grupie czasami jak duże dzieci w piaskownicy.
Nie zgadzam się. Jak pisze konkretnie w niektórzych wątkach - nikt go nie atakuje (poszukaj). Gra z Tobą i tyle, dajesz się wciągać w troling. To tylko moje zdanie.
Jest coś takiego jak ilościowa teoria pieniądza (chyba jakoś tak się nazywa). Mówi ona w dużym skrócie, że ceny dostosowują się do ilości pieniądza znajdujacego się na rynku. Czyli w dużym skrócie, jeżeli pojawia się więcej pieniędzy i nie jest to poparte to w większej ilości dóbr i usług, to ceny rosną - w zasadzi wartość pieniadza spada - czyli pojawia się inflacja.Trzeba wiec kapitał wpłacać na jakieś oprocentowane lokaty czy depozyty. Tutaj proponuję jeszcze sprawdzić: https://www.konto-studenckie.pl/
Nie chodzi o to czy ktoś go atakuje czy nie ale jak zachowuje się śmietanka towarzyska.
Od dawna jest przymykane oko na to co robią niektóre osoby tylko dlatego że są tutaj dłużej i znają więcej ludzi.
Znalazł się jeden uparty człowiek to każdy znalazł sobie kozła ofiarnego na wszystko zło.
ON, przyszedł nie wiadomo skąd i robi zamęt. Często, gęsto (od kiedy pojawił się), udziela się na forum, jak i na portalu. Taki typ, który “wypali” się z czasem, bądź znudzi się.
Ja proponuję przymknąć oko i tym razem, na niego. Może opamięta się.
Zamęt? Gdyby ludzie nie reagowali to nie byłoby problemu. Ale nie. Znalazło się kilku wspaniałych którzy wiedzą jak wyprowadzić go z równowagi i przednie się bawią.
To akurat prawda.
Nie sądzę. Może i znudzi mu się po jakimś czasie, ale później wróci z nowym kontem. Zawsze tak robi. Z tym użytkownikiem bujamy się od czasu, gdy forum było oparte na PHP BB 3.0
A tego to nie wiem. Myślałem, że to kolejny użytkownik, który długo nie był aktywny i nagle przypomniał sobie o forum.
No dobra ale pytanie kiedy nie szły w górę? Bo ceny idą w górę z roku na rok. Po prostu są okresy, w których ceny idą w górę mniej, są okresy w których idą w górę więcej. Jeśli inflacja będzie się utrzymywała na obecnym poziomie, albo jeśli wzrośnie to szykuje nam sie podwyższenie stóp procentowych. A oznacza to wyższe raty kredytów, ale jednoczesnie lepsze oprocentowanie lokat oraz kont oszczędnościowych. Byłoby to na pewno plusem dla oszczędzających bo obecnie oprocentowanie lokat jest bardzo niskie https://www.tanie-konto.pl/ranking-lokat/
Aż się ciśnie pewne słowo na język.
Jak nie wyplujesz tego słowa to ci zesztywnieje albo pypciu urosnie na nim.
Czym jest pypciu? Nie będę pewnego słownictwa używał na forum, bo nie wypada.