Cfosspeed Brak okien ustawień


(Girzan) #1

Witam 
Zainstalowałem ostatnio najnowszą wersję programu cFosSpeed 10.20 .Posiadam Windows 10 Pro x64… 
Mam problem z wywołaniem okna ustawień tzn. po kliknięciu prawym w zasobniku na ikonę programu następnie z menu Opcje/Ustawienia nie wyświetla mi się żadne okno programu. Próbowałem przeinstalować program ale dalej to samo po wybraniu menu nie włącza się okno z opcjami . Bardzo proszę o pomoc jeżeli ktoś już miał taki problem lub wie jak go naprawić. Bez możliwości uruchomienia okna ustawień tego programu aplikacja jest do niczego .


(Domker) #2

Internety podpowiadają mi, że jest to rezultat używania CRACKA i upływu okresu testowego trial :stuck_out_tongue:


(Girzan) #3

Wersja pełna programu zakupiona ze strony programu zakupiłem za około 39zł w promocji. Od autorów otrzymałem plik key do wrzucenia do programu z podesłanym 16 cyfrowym kluczem. Po wgraniu i aktywowaniu klucza program wyświetla licencje na moje nazwisko. Nie sądze żeby autorzy programy wysyłali mi cracka. 

  Chciałbym zaznaczyć że w wersji testowej programu pobierane z dobreprogramy.pl okna ustawień również się nie otwierały. Myślałem że to wina wersji testowej dlatego kupiłem klucz licencyjny - ale jak widać po aktywacji problem pozostał.

  Napisałem o tym do pomocy technicznejna stronie cfosspeed-a ale jak dotąd nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi. Dlatego szukam pomocy na forum.


(Domker) #4

Spoko, nie oskarżam tu nikogo. Mówię tylko, co znalazłem w wyszukiwarce google.


(Girzan) #5

Ok ale problem pozostał. Odinstaliwałem program kilka razy  ale dalej to samo. Może to wina systemu? Nie wiem co robić.


(Longhorn2009) #6

Skuteczność tego programu i tak jest wątpliwa, ale skoro go kupiłeś to skontaktuj się z pomocą techniczną producenta. Oni najlepiej powinni coś poradzić z tym problemem.


(Girzan) #7

Zainstalowałem na innym komputerze tzn. na laptopie i ustawienia śmigają jak miło. Myśle że ustawienia są powiązane z najnowszą przeglądarką microsoftu explorer edge (dlatego, że ustawienia cfosspeeda na laptopie w niej się właśnie otwierają) a na stacjonarnym wyłączyłem wogóle tą przeglądarkę dlatego mniemam że to jest powodem braku wyświetlania okien ustawień.