Champions League 2005/2006

hmmmmm

na 8 meczy 6 dobrze wytypowanych!

dobrym jestem co???

duzym zaskoczeniem jest dla mnie wygrana druzyny z Norwegii!

pozdro

No ja 7, ale bez wyników :lol: napisze zaraz na dzisiaj wyniki

wigrus chyba jestesmy tu najlepsi w typowaniu!

moze jakas spolke zalozymy? :smiley:

pozdro

Muszę przyznać, że bardzo zaskoczyło mnie zwycięstwo Norwegów na wyjeździe z Olympiakosem. Przecież w lidze norweskiej grają fatalnie, są blisko strefy spadkowej. Niemniej jednak, cieszę się z wyniku 3:1, bo liczę na to, że Rosenborg wyjdzie z grupy.

Co do meczu Lyon - Real, to ten pierwszy zespół zagrał fantastycznie. Mimo, że wygrywał 3:0 po pierwszej połowie, to w drugiej nie osiadł na laurach i nadal próbował strzelić bramkę. Szczególnie dobrze zagrał Juninho Pernambucano. Real już drugi raz z rzędu przegrał 0:3 na inaugurację LM.

Nie mogę patrzeć na Liverpool, nie obejrzę już meczu z ich udziałem, przecież ten zespół gra, jakby ich nie było na boisku. Po prostu nudy, jakich mało… Szkoda, że wygrał, liczyłem na Betis.

Dzisiaj Manchester gra na wyjeździe z Villarreal. Liczę na moje Diabełki :twisted:.

Jestem odmiennego zdania odnośnie tej chęci strzelenia bramki… Fakt, faktem, do samej obrony się nie ograniczali.

Torres a czy widziales ostatni mecz ligowy Liverpoolu??

uwazasz, ze w tym meczu tez nie isntnieli na boisku???

Widziałem. Powiem Ci, że Liverpool nie zagrał jakiegoś super meczu, a po raz kolejny wykazał się niebywałą nieskutecznością 8). Do tego sędzia nie uznał prawidłowej bramki Rasiaka, wcześniej ten sam gracz trafił w poprzeczkę… Może przypomnisz sobie wcześniejsze mecze w tym sezonie? 0:0 z Middlesbrough, bardzo fartowne 1:0 z najsłabszą drużyną ligi, Sunderlandem, czy też przegrana z CSKA Sofia u siebie 0:1? Może powiesz, że skuteczność jest znakomita? To jest właśnie nudny, bezbarwny Liverpool.

Torres Liverpool nie bedzie gral co mecz znakomicie!

zauwaz np jakim skladem gral z betisem! uwazasz ze to byla podstawowa 11??

Z Sunderland wygral, nie wazne ile, licza sie 3 pkt! Np Juve, ile razy w tamtym sezonie wygrywalo w lidze 1:0, albo tylko 1 bramka zdobyta w koncowce meczu???duzzzooooo razy!ale to nie wazne, 3 pkt to 3 pkt!

A CSKA… zapominasz ile bylo na wyjezdzie! Liverpool mogl pozwolic sobie na zwolnienie tempa akurat w tym meczu.

Nie uwzgledniasz takze, ze pilkarze Beniteza maja juz lekkie zmeczenie w nogach, poniewaz zaczynali od 1 rundy eliminacji LM!

W tym sezonie jeszcze ani razu nie zagrał znakomicie.

Nie chodzi mi o to, że nisko wygrali, ale grali po prostu żałośnie, bezbarwnie. To był tylko przykład wielkiej nieskuteczności L’poolu, a co za tym idzie - nudnej gry.

W tej I rundzie również grali przeciętnie, z walijskim TNS. Poza tym, co mnie to obchodzi, że grali od I rundy? :?

jestes w bledzie

żalosnie… co to za okreslenie??

co cie obchodzi??? powinno! zobacz jak graja inne druzyny, ktore mialy wiecej odpoczynku i to o wiele! a graja 100 razy gorsza pilke od Liverpoolu!

Podaj przykłady.

Jeszcze kilka parakłótliwych postów i topic poleci do Śmietnika IMHO…

To podaj mi jakiś mecz Liverpoolu z tego sezonu, który zagrał znakomicie.

Żałośnie Ci nie pasuje, to może… hmmm… beznadziejnie?

Ha, ha, to wymień takie drużyny, tylko nie mów mi o jakichś słabeuszach. Chyba, że Liverpool stawiasz z nimi w jednym szeregu.

Prosiłem tylko, aby teo podał konkretne przykłady.

Ja tylko wyrażam i argumentuję swoje zdanie. Niestety tego drugiego nie czyni użytkownik teo.

To prawda, ale Juve gra futbol piękny, z polotem, a Liverpool na razie nie jest jeszcze drużyną, i póki co nie może się równać z wielkimi. :smiley:

“Wygrywa drużyna, która strzela w odpowiednim momencie więcej bramek”, jak mawiał Pan Górski…

dr_idea np 1 Newcastle! sklad maja znakomity!a ktora pozycja w lidze??mecze z ich udzialem sa ze tak powiem malo interesujace…

np 2 Atletico Madryt…atak marzen Torres-Kezman-Petrov, tylko, ze graja smieszna pilke!widzialem ich 2 mecze i nie powiem zeby byly lepsze od Liverpoolu!

Pawek moim zdaniem to ciekawa wymiana pogladow, ktora nie wyrzadza szkody, na dodatek ze rozmowcy maja pojecie co do omawianego tematu!

pozdrawiam

Też tak uważam, ale bez przesady. Ostatnie 10 postów to zażarta dyskusja nad wyższością łyżki nad widelcem… :smiley:

Wedle dziennikarzy wloskich (to nie moje zdanie, ale zgadzam sie z nim)

Juve nie gra efektownie, ale efektywnie

jesli tak sadzisz… Twoje zdanie, nic mi do tego, nie musze sie zgadzac…

zgadzam sie w 100%