Ten ładny
Pikny tylko ten temat jest raczej o prawdziwych autach ;].
Szczególnie jeżeli to auto bedzie kupowała osoba która ma naście lat i na dodatek sugerując się poradami swoich rówieśników :hahaha:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53436429
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54262093
Ja tam lubię Mustangi. Ładne, szybkie, Amełykańskie no i ten silnk. Auuurrrrrrrr. . A tak na serio polecam Renaulta.
:x
Może podaj lepiej cenę, jaką planujesz wydać na auto, bo oni tutaj Ci będą wypisywali jakieś Lamborgini, Porshe czy nie wiadomo jakie inne cacko, żeby pokozać jakie samochody znają :].
Następny… Po co Wy pokazujecie te porshaki, lotusy itd? Wychodzi na to, że na Forum na poważnie pogadać nie można. Facet pyta o jakieś przyzwoite dla niego autko, a Wy sobie żartujecie… Jeden czy drugi to jeszcze, ale żeby zaraz post po poście?
A ja bym Ci polecił Opla Astre 3 bardzo fajna furka tylko trochę pali. Fajna też jest Skoda z seri Laurent&Clemens (nie pamiętam jak się pisze), ale furka wypasiona siostry mąż ma to szczena normalnie opada :lol:
Nie rozumiem Twojej opinii.
Autor napisał w dziale Na Luzie forum komputerowego
i nawet nie określił pułapu cenowego
Polecam tylko te: Honda, Mitsubishi, Toyota, Nissan, Mazda…
Czyli wszystkie japońce :lol:. Wszystkie japońskie samochody są bezawaryjne…
A ja bym ci poleciał jakąś BMW! Albo Opla ASTRE nową!
Najlepiej będzie, jak udasz się na wyspecjalizowane fora, strony. Tam udzielą Ci fachowych rad
post2
Zauważ, że Autor tematu wyedytował swoj post - czyli dodał to kryterium po długim okresie czasu, ok. 20h gdzie nie było żadnych wymogów. Dlatego pojawiały się takie niestworzone propozycje. Jakie pytanie - taka odpowiedź
monczkin
Golfa IV TDI starszego wersję 110KM minimum bo 90 sa za słabe, lub opla crose C. A jeśli to za dużo to VW polo 1.4 TDi sa poprostu super, palą prawie nic i sa zwinne, jesli szukasz nowego to fiata punto lub skode tlko dlatego ze to volkswagen ale nazywa sie skoda. Ale wybór nalezy do Ciebie, zalezy jakie kryteria cie interesuja a mianowicie: spalanie, komfort, wyposazenie, przebieg, moc jest wiele kryteiów któe musisz wziąć pod uwage.
Za tą kase można miec 8 letniego, bardzo dobrze wyposarzonego Mercedesa E z silnikiem diesla 3 litry o mocy ok 200 KM. Mercedes robi silniki długo wieczne więc pomysl o takim rozwiązaniu albo Volvo S60 z 98 roku tylko że volvo mają to do siebie że prowadzą sie jak amerykańskie krążowniki. Mozna tez sie zastanowic nad Audi A6. Wybieraj pomiedzy niemieckimi autkami.
Górnik
Do tej ceny zastanowiłbym się pomiędzy:
OPEL Vectra C
Mondeo
Focusem II
Najbardziej podoba mi się Vectra, szczególnie na żywo super wygląda
Kup sobie fiata 126p za około 500 zł a resztę miej na benzynę :lol: