Cześć. Byłbym wdzięczny jeśli wyrazilibyście swoją opinie na temat tego lapka. Nie jestem jakimś wielkim pasjonatem gier, ale fajnie by było w coś od czasu do czasu w coś nowego pograć, skoro już te 2200 się płaci. Nada się?
ważne, aby ekran miał 17, albo 17,3" - jak możesz to daj jeszcze jakieś dwie propozycje i może ten model który podales to jest wersja z ekranem 17, albo 17,3"
Ta Toshiba w grach będzie słabiutka. W tej cenie z 17.3" do gier jest tylko Acer V3-771G i3-3120M/4GB/500/DVD-RW GT730M w X-KOM za 2219 zł, ale laptop jest bez systemu.
Dzięki za odpowiedź wszystkim. Tak jak mówiłem, w gry okazjonalnie tylko chciałbym pograć i nie zależy mi jakoś strasznie, żeby te które wyjdą za rok czy za dwa na nim działały, miło by było natomiast jeśli te które są wydawane teraz działały. Czy w takim wypadku nadawałby się?
Potrzebuje laptopa głownie w celach prymitywnych jak oglądanie filmów( dużo ich pochłaniam dlatego 17 ), internet itd.
Czy konieczna jest jednak tańsza 15 ? 2200 zł to już takie maksimum i z tego co przeczytałem licze się że cudów nie bedzie.
Poszukuję laptopa do max. 2k. Użycie raczej standardowe, Internet, filmy, czasami Photoshop, jakieś w miarę nowe gry typu NBA, FM no i bardzo dla mnie istotne - aby bez problemów chodziła FIFA 14 Czekam na propozycję, interesuje mnie zakup w sklepie, który bez problemu rozłoży mi to na raty, ale z tym raczej nigdzie nie powinno być problemu nigdzie. Z góry dziękuję.
Witam, muszę dzisiaj do wieczora wybrać laptopa z oferty sklepu X-KOM. Liczę na waszą pomoc. Do wydania mam 2800 zł. Czekam na propozycję. Preferuję ekran 15.6 i używany będzie do normalnej pracy (czasem jakaś gierka).
Siedzę od rana i chyba znalazłem coś lepszego. http://www.mediamarkt.pl/notebook-samsu … etail-more 15 cali ale karta graficzna jest chyba lepsza z tego co czytałem opinie i patrzyłem na stronie, ma jakieś bajery HD+ itp. Wg Ciebie jest ok?
Chce kupić nowego laptopa za około 1600 zł. Mój poprzedni laptop to Toshiba Satellite A300-1ED (Intel Core Duo T2390 2GB 160GB 15,4).
Ma on służyć do filmów Full Hd, internetu, rozmiar ekranu 15,6 cala, procesor i3 lub i5. dysk 1000 Gb, ram 4GB.
Będzie użytkowany w domu. Może być z systemem lub bez, przyda się wbudowany czytnik kart pamięci, przyzwoity układ chłodzenia, jakość wykonania (poprzedniego laptopa użytkowałem 5 lat).
Zastanawiałem się nad:
Lenovo Essential G580AH za 1600 zł (Ekran Błyszczący, Core i3 3120M 2,5 Ghz, HDD 1000GB, RAM 4GB, nVidia GeForce 710M, Windows 7/8, nr producenta 59-376879).
W oko wpadły mi jeszcze dwa modele (musiałbym dozbierać kasy):