Ja u siebie na lapku z sygnatury i5 (2-5 do 3,1 w turbo) i GT630 128bit w wota latam na 60 klatkach na opcji stary engine (na “maxie”) i na 40 w nowym silniku gry z paroma opcjami wyłączonymi (głównie cienie i post proccessing).
CS:GO to jak grałem to latało na max z cieniami na średnich.
BF3 medium i gra jest płynna w odbiorze w fps pewnie jest 30-40, ale w odczuciu jest OK mówię tu o multi na pełnej parze czyli 64 osoby.
MASS EFFECT nie grałem, ale to żaden demon więc da radę
Mam problem z wyborem laptopa do 2500 zł. i chciałbym abyście podali mi jakieś sensowne produkty. Laptop ma służyć do grania i nauki (o ile można między tym, a tym uzyskać kompromis). Moje jedyne wymaganie co do laptopa to matowy ekran, a reszta specyfikacji to wasze propozycje. Oczywiście wolałbym unikać firm: HP, Lenovo i Acer. HP słyszałem, że dosyć awaryjne, Lenovo to z kolei problem z serwisem (w Polsce nie ma serwisu tego producenta), a o Acer’ach czytałem, że bardzo się grzeją.
Da sięna tym pograć nawet w nowe gry i to w całkiem spoko detalach
Inna opcja to Dell 3537 z i7 uvl i radeonem 8850. Trochę wolniejszy ale ze znacznie lepszym serwisem w trybie Domowa naprawa dell… Niestety też matryca glare.
Wszystko co ma matową w tym budżecie będzie znacznie wolniejsze
Dell 7537 z i5 ulv i gt750 , wydajność pomiedzy oboma powyższymi. JAkośćw ykonania obudowy lepsza niżw obu powyższych.
Witam ! Chciałbym Was prosić o pomoc przy wyborze laptopa. Budżet do 1600 zł, rozmiar 15,6’’. Szukałem trochę i znalazłem ten http://www.morele.ne…-399254-612942/ Generalnie laptop będzie wykorzystywany do codziennego użytkowania (internet, filmy itp.) i dosyć często używam programów typu AutoCAD itp. Czy na takim sprzęcie będzie możliwość komfortowego korzystania z tego typów programów, ponieważ najbardziej mi na tym zależy ? Proszę o odpowiedź i podesłanie innych propozycji.
LEnovo g500 z i3 i 8 gb ramu czyli ten tylko różni się tymi 8GB Ramu od tego co napisałem wcześniej, prawda ? Ten za 1700 zł odpada bo przekracza budżet