z windowsem
zależy mi raczej na jakimś asusie ale nie znam sie na lapkach za bardzo nie licząc asusów i samsungów
z windowsem
zależy mi raczej na jakimś asusie ale nie znam sie na lapkach za bardzo nie licząc asusów i samsungów
Dell 3537 z i7 ulv + radeone 8850
albo
Acer e5-571g z i5 ulv haswell + gt740m
Oba to dobre laptopy. Dell jako bajer ma gwarancje w trybie domowa naprawa dell. Wyzsza cena takze i procesor troche lepszy. Ona majądobre przebiegi na bateriach.
Asus nie ma nic ciekawego w tym budżecie. Samsugn w sumie też.
Nim sam spytam spróbuję odpowiedzieć koledze wyżej.
…
Bry!
Tym razem jeszcze konkretniej
Koszt: 1300-1600zł
Ram: min. 4GB DDR3
Dysk: HDD lub HDD+SSD
Wyświetlacz: 15.6’'
Preferowane nowe / lub “pewne” używane
Nie będę grał w gry.
USB 3.0, czytnik linii papilarnych (bardzo mile widziane), marki: w tej cenie widziałem generalnie Lenovo z serii ThinkPad i podobają mi się te laptopy, wyglądają(?) dość porządnie. Choć mam możliwość zakupienia HP dv 6 z i7 i 8Gb Ram i 1TB, od prywaciarza, lecz bez żadnej gwarancji, a obawiam się przegrzania się…
Jeśli chodzi o ThinkPady to przeraża mnie ilość modeli, oraz dostępnych konfiguracji, więc liczę na jakieś porady odnośnie modelu.
System: W7 / ew. W8
Wolę wydać raz pieniądz na nieco mniej oszałamiający sprzęt, niż szarpać się z serwisami później…
zobacz sobie Lenovo tHinkpada e545 z procesorem AMD a8-4500m
Laptop z serii biznesowej o wysokiej jakości wykonania i z dobrym serwisem.
Właśnie! Zapomniałem o jednej ważnej rzeczy…
Chciałbym mieć jakiś w miarę dobry procesor i tu pojawia się kolejna zmienna, która mi psuje wyszukiwania…
Jest sens oglądać procesory Celeron lub Pentium skoro w tej cenie mogę mieć i3?
do neta nei widać zbytnio róznicy między p2core a i3
Imo warto zainwestować w thinkpada stąd go podałem
zawsze jest dylamat w tym budżecie miedzy jakoscia wykonania a troche lepszymi bebechami
Witam.
Chcę kupić laptopa. Suma jaką chcę przeznaczyć to 2000-2200zł (max.2500zł). Przeznaczenie to głównie do przeglądania internetu, ale od czasu do czasu będę musiał coś rysować na odnośnikach w AutoCad. Nie ukrywam,że chciałbym pograć w Crysis 2 (lub Crysis 3) oraz Battlefield 3 (lub BF4), czyli potrzebna byłaby dobra karta graficzna. Zastanawiam się nad Lenovo, ale z matową matrycą 15-17 cali, z procesorem i3 lub i5, tylko problem co do wyboru modelu. Bez systemu, posiadam płytę z Windows7.
Pozdrawiam
Proponuję Lenovo Y510P z procesorem Core i5-M oraz dość wydajnym układem graficznym GeForce GT755M (pamięć GDDR5).
Troche owlniejszy niz y510 ale masz matrycę HD+ ( większy obszar roboczy)
Witam, może ktoś doradzić mi laptopa za około 1900zł. Potrzebuje zwykłego lapka do codziennego użytku. Czasami w coś też pogram. Wypatrzyłem sobie lenovo ale nie wiem czy będzie to dobry wybór, proszę o radę
czy
http://www.x-kom.pl/p/171776-notebook-laptop-15-6-lenovo-g510-i3-4000m-8gb-1000-dvd-rw-hd8750m.html
Z góry dzieki
podałeś 2 razy ten sam model laptopa. Lenovo g500h i Lenovo g510 to ten sam sprzet. g510 ma dodany człon “10” z racji nowszego o generacje procesora ( haswell)
8 gb ramu wystarczy Ci w zupełnośc, ba nawet 4 gb by wystarczyło
z ok 2 k można dostać fajnego Acera E5-571g z i5 ulv hasell + gt840m
nie wiem czy warto mi dopłacać. Mam do wydania 1900zł, i czy w tej cenie to dobry wybór? A Acerowi nie ufam jakoś
Zarówno g510 jak i acer w swjej cenie są do dobrymi opcjami zakupu. Jeśli nei chcesz dokładać g510 jest jak najbardziej OK.
ok, dzieki
Witam. Poszukuje dobrego laptopa do 1900zl. Lubie pograc w gry .Wiem że to nie bedzie jakis z Nasa ale kompletnie ejstem w tym temacie zielony dlatego prosze was o pomoc. Najlepiej zeby to byli linki do stron z góry dziekuje , nie wiem czy to odpowiedni dzial wiec jak nie to przepraszam i prosze o przeniesienie.
EDIT: Najlepiej z Windows 7
Za 1900 zł nie kupisz laptopa do gier. Minimum to wspomniane wyżej;
który z tych wybrać ostatecznie
Intel Core i7-4700HQ
1000 GB SATA 7200 obr
NVIDIA GeForce GTX 860M 2048 MB GDDR5
Brak: wi-fi AC , WIDI , Aluminiowe wnętrze Obudowy
Intel Core i7-4710HQ
1000 GB SATA 5400 obr
NVIDIA GeForce GTX 860M 2048 MB GDDR5
Brak: wi-fi AC , Aluminiowe wnętrze Obudowy
Intel Core i7-4700HQ
1000 GB SATA 7200 obr
NVIDIA GeForce GTX 850M 2048 MB GDDR5
Posiada : wi-fi AC ,aluminiowe wnętrze obudowy , WIDI
Tak jak ponumerowałeś tak wybierz
1 > 2 > 3
3 przecież ma gtx850 więc po co go brać pod uwagę w tym zestawieniu skoro nawet nie jes tańszy ?
Większa korzyść z lepszego dyski niźli z 100mhz dodatkowego taktowanie w procesorze
Ta wersja MSI ge70z procesorem 4700hq - hdd 7200 chyba jakosć ostatnio potaniałą o 200 zł ?
Tak mi się coś kojarzy, że po 4200 była.
dziwnie opisują te laptopy ponieważ na dole 1 i 2 nie mają wi-fi AC a według opisu z obrazkami posiadają
Ultra WiFi. Ultra doświadczenia
W takim budżecie Samsung Ativ book2 z i3 + gf710
Można co prawda dostać laptopy z rebrandowanym gf710 z podbitymi zegarami i nazwa gt720.820 ale ze znacznym spadkiem jakości obudowy
obrazki często są uniwersalne i kopiowane przez kogoś kto jest wołem roboczym i po prostu uzupełnia dane w systemie.
Jak masz wątpliwości to najlepiej kontaktuj sieze sklepem bo oni wiedzą co konkretnie sprzedają. Oni to zamawiają od producenta i oni znają pełną specyfikacje