Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi! Nie wiem czy ta uczelnia umożliwi dla mojego chłopka dostęp w tym programie, dlatego chyba lepiej jakby były z systemem operacyjnym. Jeszcze raz dzięki!!
Dzięki wam za odpowiedzi. Wybiorę chyba ASUSA X53TK K53TK A6-3420M, ale jeszcze nie wiem. Może jeszcze pojawią się jakieś nowe laptopy, albo dobre promocje. jeszcze raz dzięki
Z HP masz rację (a przynajmniej było tak jakiś czas temu - obecnie jest ich co raz mniej w serwisie). Z Lenovo - trudno mi się wypowiedzieć, słyszałem o takich przypadkach, ale jak na razie w serwisie widziałem jednego - z powyłamywanymi zawiasami. Boję się co to będzie jak faktycznie będzie z nimi działo się tak jak opowiadają ludzie
Planuje zakup laptopa. Mam spisaną całą kartkę różnych modeli ale z faktu, że nie znam się za bardzo na nich stąd mój dylemat jaki wybrać żebym się nie zawiodła Chciałabym kupić coś porządnego do kwoty 2500 zł.
Moje wymagania:
dysk >500GB
matryca >15",
grafika - jakaś karta z HD,
ram > 4GB
Procesor - i5 wydaje mi się najlepszy a jeśli ktoś ma inne zdanie chętnie wysłucham
Sprzęt będzie używany głównie do przeglądania internetu, czasem pogrania w jakąś grę, słuchania muzyki - czyli podstawowych rzeczy
Graczem nałogowym nie jestem Raczej nie będą/są to tytuły bardzo wymagające sprzętowo. Jednak wychodzę z założenia, że jak kupować to coś porządnego. Czekam na dalsze sugestie.
dobrze by było żeby laptop miał kartę graficzną GeForce gt540m lub 630M i procesor i5
jeszcze kilka dni temu w sklepie rtv euro była promocja na Lenovo IdeaPad Z570 i5-2450 6GB 500GB GT540 2G W7HP za 2399zł ale zainteresowanie było tak duże że do wczoraj wyprzedali wszystkie