Czołem, szukam czegoś w okolicach 2500 co nadawało by się do pracy z rozmaitymi programami graficznymi, póki co dopiero zaczynam swoją edukację w tym zakresie, znalazłem coś takiego http://laptopy.benchmark.pl/test-laptop … -3555.html niby oni mają tu cenę 2549 zł, ale w necie są głównie w okolicach 3tys. Jakieś sugestie? W ogóle coś z tego przedziału cenowego się nadaje do obróbki multimediów? Kurde jak patrzę na wymagania takiego Adobe Premiere i jego cenę to mi się słabo robi chociaż cs 2 jest znośne
Witam poszukuje jakiegoś laptopa najlepiej (chyba ) ASUS… laptopa będę potrzebował najwięcej do przeglądania internetu … fejs… demoty… sciaga.pl … noo i counter strike… + filmy bede na nim ogladal…
Prosze o doradzenie jakiegoś dobrego laptopa do 1700 ( wiem że za to nic ekstra nie dostane )
najlepiej na allegro…
na jaki procesor patrzeć itd… ??
PS system to zbytnio mnie nie interesuje ponieważ mam na pendrivie windows 7 profesional x64
Witam, poszukuje pomocy przy wyborze laptopa do grania (bez szaleństw). Ograniczyłem wybór do 5szt. Wszystkie 15" i 1366x768. (Zakup nie w Polsce, więc wybór laptopów mam ograniczony)
Jako iż mój dziad jakim jest Asus K50AB odmawia posłuszeństwa, muszę nabyć nowego notebooka. Bardzo mi zależy aby nowy sprzęt był z tych sprawdzonych, z dobrą opinią. Po przejściach z Asusem szukam czegoś zdecydowanie mniej awaryjnego (wiadomo, najlepiej bezawaryjnego).
Co takiego możecie mi zaproponować? Główne przeznaczenie to tworzenie grafiki.
Z racji, że przy Asusie zniechęciłem się do AMD, szukałbym czegoś na Intelu. Matryca min. 15,6 max 17,3; bez OS’a.
ogólnie od dłuższego czasu nie śledziłem “nowości” na rynku i szczerze powiem, że nie mam bladego pojęcia które procesory aktualnie są dobre, jaka karta graficzna wydajna etc. Szukam laptopa do 2000zł, ma on służyć mi prywatnie do internetu, filmów i ew. jakichś starszych gier.
Przejrzałem allegro i na zasadzie “chybił-trafił” wybrałem kilka egzemplarzy. Prosiłbym dobrych ludzi znających się trochę na rzeczy o radę który z podanych niżej sprzętów wybrać i ew. napisać czemu (np. bo wydajniejszy procek, lepsza karta). Zwróciłem też uwagę, że na niektóre sprzęty są 2 lata gwarancji, a na inne tylko 12 miesięcy - to też ma jakieś tam znaczenie.
Z góry dziękuję za pomoc no i przechodzę do listy (kolejność przypadkowa):
To by było na tyle z przejrzanych przez mnie ofert. Jeśli znacie też jakieś sklepy internetowe z dobrymi cenami to również chętnie zapoznam się z ich propozycjami.
Witam szukam Laptopa , który będzie służył do gier głównie takich jak: Starcraft 2,Warcraft 3, Diablo 3,Battlefield 2, Fifa 13, Dawn of War® II. Programy czasem Photoshop CS6 jak i reszta pakietu Adobe.
Cena jak najniższa myślę ,że około 2000zł +/-
Nie potrzebuje systemu wgranego, sam zainstaluje W8.