Chyba amvo


(adam0512) #1

Proszę o sprawdzenie logów.Wiem że coś jest nie tak, bo net wolniej działa i kumple mi mówili że to może być amvo.

http://wklejto.pl/11260

Z góry dzięki.


(Agatonster) #2

adam0512 ,

Zapoznaj się z tematem Ważny komunikat dotyczący tytułowania tematów - popraw tytuł na konkretny, mówiący o problemie. Opisz również dokładnie problem. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Leon$) #3

Wylecz pendriva lub kartę pamięci http://www.softpedia.com/get/Security/S ... Tool.shtml

Flash Disinfector http://www.searchengines.pl/index.php?s ... ntry369724

lub format

pobierz i zastosuj ATF Cleaner http://cybertrash.pl/images/tata/ATF/ATF.html

Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach.http://support.microsoft.com/kb/310405/pl

Otwórz notatnik i wklej

zapisz jako CFScript.txt (zapisz by ikonka CFScript.txt była obok ikonki ComboFix.exe) >> Przeciągnij i upuść ikonkę CFScript.txt na ikonkę ComboFix.exe

http://img.wklej.org/images/88953CFScri ... iemoes.gif

Powinno rozpocząć się usuwanie

Potem log z usuwania Combofix

:slight_smile:


(adam0512) #4

jeżeli zrobię format penów itp. to w czasie przenoszenia muszę mieć je podpięte?


(Leon$) #5

nie nie musisz

:slight_smile:


(adam0512) #6

dziwne...kiedy próbuje przeciągnąć nic się nie rozpoczyna:(


(huber2t) #7

Czekaj


(adam0512) #8

czekałem 10 min i nic :frowning:


(huber2t) #9

Spróbuj uruchmic combofix w trybie awaryjnym


(huber2t) #10

Spróbuj uruchmic combofix w trybie awaryjnym