Co mogę zrobić żeby strona wyglądała lepiej?


(Marcin E Pc) #1

Witam!

Zrobiłem sobie moją pierwszą stronke w html(http://ptasioro.ovh.org),ale nie podoba mi się ona,co mogę poprawić żeby nie wyglądała ona tak dziecinnie,jak mogę zrobić lepsze menu?I jak zrobić lepsze logo,ten obrazek na samej górze żeby wyglądał lepiej(te 2 rzeczy robiłem w xara web stye i totalnie mnie sie nie podobaja)


(Jessi Bawarczyk) #2

Widze ze Menu zrobiłesi z Xara web styl radze ci zainstaluj sobie PHP Fusion oczywiscie twoje konto na ktory załozyłes sobie str. musi posidac PHP i Baze MySQL

*********************** ZAPRASZAM !!

Update:

Zakaz reklamy na forum !!

fiesta


(123448) #3

mój kolega tworzy profesjonalny interfejs na strone i nie tylko. jest bardzo dobrym grafikiem. jak chcesz to dam ci namiary :wink: a poprawinki do strony możesz zrobić chyba w najlepszym do tego programie :arrow: adobe photoshop :wink:


(Marcin E Pc) #4

Gregor,mógłbyś mi podać namiaty na tego swojego kolege?

Czy może mi kotoś doradzić co zrobić żeby strona nie wyglądała tak dziecinnie?


(123448) #5

porozmawiam z nim tj dogadam sie bo trudno go złapać 8)

mógłbys użyc gotowego szalonu. ale chodzi ci o fundamentalną zmiane strony czy tylko interfejs? bo jak interfejs to darmowy gimp mógłby byc uzyteczy i zwłaszcza płatny photoshop (ten właśnie kumpel tworzy graficzny interfejs w photoshopie, chętnie pokazałbym ci linka z przykładowej strony którą łącznie z nim tworzyłem ale jakoś nie można jej otworzyć :(, ale może tobie się uda. wpisz w gogle margrzeg :slight_smile: )


(Marcin E Pc) #6

a do czego przyda mi sie php fusion?


(Bambit) #7

to jest jeden z cms-ów jak jPortal czy php nuke :wink: jeśli nie robisz na nim strony to sie nie przyda

no np. usuń tą kaczke czy coś (bohater kreskówek) zmień czcionke na mniejszą i nie taką banalną lepsza będzie Verdana staraj się używać jednolitych kolorów etc etc (PS: przebuduj tą stronke :slight_smile: w takiej postaci słabo wygląda )


(Marcin E Pc) #8

No ale w jakiej Postaci moge tę stronke zrobić?


(Jessi Bawarczyk) #9

PHP fusion to jest cmmos mozna tak powiedziec gotowa str. http://www.bayern.munchen.web.forall.pl to jest moja str. ktora zrobiona jest przez PHP Fusion.