Co sądzicie o tej promocji?

wklejam linka pewnej firmy którą znalazłem w necie i zastanawiam sie czy te ceny sprzętu są realne? czy to zwykły kant .Odpowiedzcie mi czy warto sie w coś takiego pakować aby nie zostać nabitym w butelke tutaj

Edit… Znalazłem tę stronę przypadkowo w ogłoszeniach przy szukaniu całkiem czegoś innego

Edit… Następne promocje jakie wyszukałem z tej firmy tutaj

znalazłem już ostrzeżenia od ludzi że to oszust tak że temat można zamknąć. Ja napewno nie zamówie nic w tej pseudo firmie

KANT !

firma kompjuterowa która nie potrafi zrobić strony …

firma kompjuterowa która na darmowej domenie jedzie ? i serwerze ? lol!

a ceny to chyba za same obudowy do sprzętu …

kant jak nic

■■■? :shock:

dobre sobie :smiley:

:smiley: i z okazji świąt asus lambo za tałzena :stuck_out_tongue:

moim zdaniem to jakaś prowokacja… bez przesady ale te ceny są bardzo niskie. Gdyby to była naprawdę jakaś firma sprzedając kompy to by z pewnościa wykupili domenę a nie na bezpłatnym serwerze i do tego taka słaba strona.

Na pewno jest to nie możliwe. Musi być jakiś haczyk albo tak jak napisałeś to jakiś kant:)

Nawet nie ma co się zastanawiać.

Zdania i wszelkie literówki wyglądają na dzieło dziecka neostrady,

które chce sobie zarobić :mrgreen:

Co tu dużo pisać - bubel, darmowy szablon, serwer, siedziba ‘firmy’ znaleziona pewnie na googlach, brak numerów regon i nip.

Swoją drogą - jak trafiłeś na tą stronę?!

Jedynie udało mi się w necie znaleźć to:

W skrócie - ■■■? Co to za zadanie i ortografia jak na taką globalną ‘firmę’? Niech zatrudnią konsultantów :hahaha:

Nie zaryzykowałbym. Chyba, że odbiór osobisty :mrgreen:

yyy… od razu takich/takiego zgłosić na policję. Strona na onecie a mail na o2… no comment. jeśli ktoś ma ochotę na asusa lambo za jedyne 1000 PLN to niech im wyśle kase i dostanie fote kompa tylko (w co i tak wątpię)

czy “jedna z największych firm teleinformatycznych w Polsce” wystawiłaby swoją ofertę na republice i czy na swojej stronie głównej prezentowałaby tak mierną umiejętność używania spacji? :shock:

odpowiedz sobie sam na to pytanie…

Dokładnie. I do tego nawet w googlach nie idzie wzmianki znaleźć o nich. Oszustwo i tyle.

taaa i jeszcze darmowy hosting i domena…

Dla mnie wielkie :shock: . Ludzie mnie zaczynają przerażać swoją głupotą ech :?

Jakieś dziecko pokroju naszego forumowego kasztana24, sobie zrobiło stronkę i myślało że się ktoś nabierze :P:P

Chociaż niewykluczone że ktoś się nabrał, lub dopiero nabierze :P:P

ciekawe co by przysłali :smiley:

albo odbior osobisty :smiley:

no nic wysłałem maila w sprawie zakupu notka asus lambo zobaczymy co z tego wyniknie :smiley:

HAha :smiley: Dawac na policje :smiley: Albo sam to zglosze :stuck_out_tongue:

author_vision każą ci przysłać kase :smiley:

Bierz za pobraniem :mrgreen:

adres który podali to adres firmy windsurfing

Hehe nieźle to sobie wykombinowali :smiley:

napisałem takie cuś do niech ;]

jestem zainteresowany kupnem tego notebooka

Asus Lamborghini VX1-5E001P Black

proszę o podanie szczgółowych danych na temt produktu, transtportu itp.

jestem zinsteresowany wysyłką za pobraniem

jak to głupi żart z tą stroną niedorozwinientego dzicka neostrady, które podaje lokalizacje firmy za adres firmy z windsurfingiem, popełnia rażące błędy ort. i daje super zaniżone ceny to to nawet śmieszne nie jest i zadzwonie na policje ;]