wklejam linka pewnej firmy którą znalazłem w necie i zastanawiam sie czy te ceny sprzętu są realne? czy to zwykły kant .Odpowiedzcie mi czy warto sie w coś takiego pakować aby nie zostać nabitym w butelke tutaj
Edit… Znalazłem tę stronę przypadkowo w ogłoszeniach przy szukaniu całkiem czegoś innego
Edit… Następne promocje jakie wyszukałem z tej firmy tutaj
znalazłem już ostrzeżenia od ludzi że to oszust tak że temat można zamknąć. Ja napewno nie zamówie nic w tej pseudo firmie
moim zdaniem to jakaś prowokacja… bez przesady ale te ceny są bardzo niskie. Gdyby to była naprawdę jakaś firma sprzedając kompy to by z pewnościa wykupili domenę a nie na bezpłatnym serwerze i do tego taka słaba strona.
yyy… od razu takich/takiego zgłosić na policję. Strona na onecie a mail na o2… no comment. jeśli ktoś ma ochotę na asusa lambo za jedyne 1000 PLN to niech im wyśle kase i dostanie fote kompa tylko (w co i tak wątpię)
czy “jedna z największych firm teleinformatycznych w Polsce” wystawiłaby swoją ofertę na republice i czy na swojej stronie głównej prezentowałaby tak mierną umiejętność używania spacji? :shock:
jestem zainteresowany kupnem tego notebooka
Asus Lamborghini VX1-5E001P Black
proszę o podanie szczgółowych danych na temt produktu, transtportu itp.
jestem zinsteresowany wysyłką za pobraniem
jak to głupi żart z tą stroną niedorozwinientego dzicka neostrady, które podaje lokalizacje firmy za adres firmy z windsurfingiem, popełnia rażące błędy ort. i daje super zaniżone ceny to to nawet śmieszne nie jest i zadzwonie na policje ;]