Co do podkręcania - nie wiem.
No właśnie niech wypowiedzą się fachury. Ja tylko znalazłem sprzęt.
Zastanawia mnie tylko oznaczenie mATX. Mam nadzieję , ze te płyty pasują do normalnych obudów. 
Co do podkręcania - nie wiem.
No właśnie niech wypowiedzą się fachury. Ja tylko znalazłem sprzęt.
Zastanawia mnie tylko oznaczenie mATX. Mam nadzieję , ze te płyty pasują do normalnych obudów. 
szerokość 305 mm
wysokość 210 mm
Myślę, że tak. 
To jest ważne, bo zależy mi na podkręcaniu.
A swoją drogą, to Geforce 7600GS to jakie ma taktowania, a jakie 7600GT? Bo zastanawiam się którą z nich wybrać.
Według porad wigrusa ja wybrałem 7600 GS Galaxy z wentylem zalmana 1,2.
Myślę , że to dobry wybór . Tak czytałem w necie.
A taktowania? Przecież GT ma o ile większe!
GS ma 400MHz/800MHz, a GT 560MHz/1400MHz ![]()
lepiej nie mówić, na dodatek do tych płyt nie włożycie 2rdzeniowych procków, taki chipset ;/
dobrze się kręci, ale trzeba jakiegoś v-moda/drut-moda zrobić, żeby lepiej się bawić w biosie, bo ten podstawowy bios ma przeciętne możliwości, po za tym są problemy ze sterownikami, nie zawsze ale są.
znaczy, że płyta została “zmniejszona” o pare mm:P taki standard 
mając takie płyty gorzej jest odprowadzane ciepło, bo wszystko jest bliżej siebie …
7600GS, ale galaxy! z wentylem zalmana
takie ma zwykły GS, galaxy ma 500/1400
Czyli dobry jest ten model co podałem w pierwszym poście tego tematu?
AsRock?
Jak już wcześniej pisałem, no ale na Twoim miejscu nie da się niczego innego kupić, niech już będzie.
A karta graficzna ?
ja bym wolał tego radzia x800gto, więcej PS, większa szyna danych, trochę mniej MHz na pamiątkach, ale radek dostaje naprawdę mocnego kopa jak go się przykręci 
Niech McDracullo powie czy nie tak 
Tak tak tak…
Święta prawda 
kupujesz x800GTo kręcisz modujesz i masz karte bardzo wydajną w cenie słąbszej (oczywiście przy odrobinie szczęścia bo nie każdy egzemplarz się moduje
). Ale kręci się każdy 
Świetna karta, zwłaszcza zmodowana. Ja na pewno nie mam zamiaru jej zmieniac :mrgreen:
Tommekx to jest x800gto2 tak więc cud malina 
Czyli wprost gotowa do modowania. 
A jeśli jeszcze ją podkręcimy to mamy x850 xt
Nie wiem, zobaczę jeszcze. Też kiedyś zastanawiałem się nad x800GTO2, tylko chłodzenie jest nie bardzo na tej karcie… :?
A 7600GS słabo się kręci ?
Niestety nagrzane powietrze jest wtłaczane do obudowy, a nie na zewnątrz.
Tommekx ale zwykłe GS nie kręci się tak dobrze, a to przez pamiątki ddr2.
co ty chcesz od tego chłodzonka?
W końcu to Galaxy, a nie jakiś no-name