Co tu jest źle? :[


(Reksio151) #1
<?php



if($cookie=="") setcookie("cookie","o");

$otworz=fopen("licznik.txt","r");


$count=fgets($otworz, 1000);


if($cookie=="o")


$count=sprintf("%05d",$count);

for($i=0;$i<5;$i++){

$img_counter=$img_counter . "";


echo $img_counter;



 else

{



$otworzw=fopen("licznik.txt",w);


fwrite($otworzw,$count+1);


$count=sprintf("%05d",$count);

$img_counter=$img_counter . "";


echo $img_counter;

}



?>[/code]

Ja nie umiem php posklejałem ten skrypt z 2 róznych liczników, więc proszę o wyrozumiałosc i nie wyśmiewanie sie ze mnie :slight_smile:

Na stronie www pokazuje mi, że coś jest żle w lini 18 czyli tam gdzie jest else

[b][size=84]Ujęto w tagi CODE. Proszę na przyszłość ich używać.

boczi[/size][/b]


(Skr3czu) #2

A możesz dać kody tamtych skryptów?

i obejmi je w

Pozdrawiam


(Fora) #3

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=89509&highlight=licznik+graficzny


(Reksio151) #4