rodzice stawiają mnie przed murem mam do wyboru psp albo kompa co mam brać.Jestem człowiekiem siedzącym w domu a nie na wyjazdah pomocy
To chyba odpowiedzialeś sobie sam na pytanie :), swoja drogą boże czemu mi rodzice niestawiali takiego ultimatum XD a tak zwane kompromis (który ja nazywam środkiem… du…) to laptop
i w podroży skorzystasz i w domu pogiercujesz 
Chyba mało wchodzisz na to forum bo byś poczytał ile problemów mają użytkownicy laptopów, a to ze sterownikami, a to ze zmianą systemu, rozbudową komputera itd itp. Krótko mówiąc z laptopami jest tak, że: kupić, używać i najlepiej nic nie próbować zmieniać bo mogą być kłopoty. A, komfort? Może przez te miniaturowe głośniczki słuchać muzyki to taki luksus i ten nie największy ekran, to taka wygoda? Tak się jednak składa, że większość kieruje się modą nie użytecznością, a moda jest na laptopy.
Witam,
Skoro tylko do zabawy, to PSP - ale pamiętaj, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. PSP to konsola przeznaczona głównie do GIER, niewiele więcej można zrobić na niej - przeróbki (choć możliwe) są trudne i raczej niewarte zachodu. Jeśli chcesz się tylko bawić, PSP spełni Twoje oczekiwania - jak będziesz chciał coś więcej - stacjonarny komputer wskazany.
Pozdrawiam,
thebeastgoogle , więcej wykrzykników nie było? Popraw tytuł tematu na konkretny, zgodnie z zasadami spisanymi w regulaminie. Inaczej temat zostanie usunięty.