Coca-Cola :mrgreen:
Bzdura. Oryginalna Coca-Cola oraz Pepsi w wersji zwykłej (nie light!) nie zawierają aspartamu, tylko zwykły cukier (sacharozę) i nie mają konserwantów. Jedyne, do czego można się tak naprawdę przyczepić to barwnik identyczny z naturalnym (karmel), regulator kwasowości (kwas ortofosforowy) i dodatek kofeiny. Zdecydowanie odradzam wszelkie modyfikacje Coca-Coli i Pepsi, typu MAX czy LIGHT - tu jest dopiero prawdziwy koktajl chemiczny.
Coca cola z buteleczki szklanej
Tylko pepsi - jakoś bardziej mi smakuje. Aczkolwiek coca-colę też mogę wypić
Ja tam wolę Pepsi ale Coca-Cole też mogę wypić
Pepsi najlepsza
Coca-Cola ale Pepsi też ujdzie w tłoku
Pepsi, bo Coca-Cola to przejaw amerykańskiej dominacji nad światem. Jest to pewnego rodzaju symbol. Pepsi mimo, że amerykańskie nie ma takiej opinii i się od tego dystansuje. No a przede wszystkim jest smaczniejsza…
Nawet kiedyś u mnie na polibudzie na ćwiczeniach poruszono ten temat. Otóż Coca-Coal Polska psotanowila zrobić badanie, ktory napój jest lepszy wg Polaków i sama sobie strzeliła gola. Wybrali się do centrum handlwoego (w Warszawie z tego co pamiętam) i częstowali ludzi Pepsi i Coca-Colą w niezonakowanych kubkach. Jakie było ich zdziwienie, gdy okazało się, że większości bardziej smakowała Pepsi
pepsi najlepsza na kaca (;
Pepsi bo w niebieskim opakowaniu
Dla mnie to prawie nie ma rożnicy, ale Pepsi jest troszke Lepsze
W ostatnim czasie postanowiłem zrezygnować z tych wynalazków i zastąpić je wodą mineralną, tak więc nie pamiętam już nawet, jak smakuje COLA
A ja wole Cole Original z Biedronki :mrgreen: :mrgreen:
Fakt jest taki, że jak na podróbkę jest bardzo dobra
(i niestety biedronka się o tym dowiedziała i z 1,99zł podskoczyła na prawie 2,5zł)
Jak dla mnie to Pepsi jest rulezz
a dla mnie to co jest w domu… jak jest pepsi to pije pepsi a jak cola to pije cole
Cola, za tą reklamę świąteczną :clever:
Ja kiedyś piłem Pepsi, ale od dłuższego czasu nie piję ani Pepsi ani Coli.
Wolę jakieś Miryndy, Slice, etc.
proste , że Coca Cola
Właśnie, inne podróbki są obrzydliwe, nie do wypicia. Ale chyba znów staniała :mrgreen:
PS. Głosuje na Coca-Cole