Ja nie mogę zostać do poniedziałku, ale też nie muszę wyjeżdżać w niedzielę już o 12:00 (wymeldowanie z hotelu), pociąg mam dopiero około 23:00, tak więc całą niedzielę też spędzę na Zlocie.
Mam nadzieję, że z ewentualnym bagażem, choć na jedną noc to dużo nie zabiorę, nie będzie problemu.
Hej,
@andrewi - Kto się miał obrazić, już się obraził.
@Szuri21 - Zastanawiałem się, czy gdzieś w busie się nie spotkamy. Też rozważałem samochód, ale bus wychodzi wiele, wiele taniej. Jedyny minus to fakt, że trzeba ograniczyć bagaże - raz, że ograniczenia busa, a dwa - trzeba to dotachać do hoteu, a później do redakcji i z powrotem do busa. Zostajesz na rozszerzonym czy uciekasz po podstawowym?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Bus lub pociąg w przypadku Wrocławia wydaje się zdecydowanie najlepszą opcją, niestety (albo stety) pozostaje mi auto. Oczywiście, że zostaję do poniedziałku. Każdy dzień wolny od pracy to dzień dobrze wykorzystany
Ja mam problem innej materii.
Zapalenie oskrzeli
Wykurujesz się. Masz być.
A jakieś potwierdzenia dostaniemy?
Też się właśnie zastanawiałem co tu tak cicho
Już tylko 5 dni
Cicho tu jak nigdy wcześniej przed zlotem
Pewnie boom nastąpi już w okolicach godziny 15, jak rzesze Coldlotowiczów opuszczą biurka w pracy.
Ja tam podczas godzin pracy chyba jestem tutaj bardziej aktywny
Potwierdzamy Twoją rejestrację na ColdZlot 2017!
Wysyłają
Pff… ja tam nie dostałem
Napisałem do Ciebie na PW, dostajemy zwrotki.
Zrobiłeś literówkę w mailu przy rejestracji
Poprawiliśmy.
Ja błędów nie robię
Propsy za kalendarz
No to okazję do kolejnego spotkania macie
A za mnie proszę wypijcie toaścić 19tego Bo akurat postarzeję się o rok
Trochę Wam wszystkim zazdroszczę spotkania Mają te zloty swój fantastyczny klimat
ja dostałem link do kalendarza a potwierdzenia udziału nie
No to nie pojedziesz.
Potwierdzenie masz wysłane z:
rejestracja(at)coldzlot.pl
a kalendarz z:
tomek.bryja(at)gmail.com
Widocznie @tomekb jest na twojej spamliście
Szkoda że kalendarz jest tylko dla użytkowników Androida .