Cos zwiazanego z komputerami do 200zł

5.1?? a biurko pewnie w rogu jest :roll: ja mam w rogu i nie brałem 5.1 bo nie było sensu…

Dziwny jesteś na początku nie chcesz Karty graficznej nagle ci się zachciało ?? A wogóle grywasz w jakiekolwiek gry ?? bo jeżeli nie to po co ci to ??

jak masz 200 zł to możesz dostać HD 3850 z 256 mb pamięcią . za 200 zł można kupić urządzenie wielofunkcyjne które jest bardzo przydatne . Jeżeli nie masz pomysłu to lepiej zostaw sobie tą kasę na coś co faktycznie może ci się przydać.

http://www.allegro.pl/item451656351_com … kazja.html

http://www.allegro.pl/item449889797_del … 0_pro.html

Kup jakąś wypasioną myszke np. Logitech G9 G5 , albo nową grę Xd

Zaproponował bym: Pendriva za 200 zł kupisz 16 gb) :slight_smile:

pfff… lepiej przenośnego twardziela za 200zł… masz chyba 200gb czy coś takiego :stuck_out_tongue:

no jak kto woli ;] twardziel jest z 10x większy od malutkiego pendriva ;>

może jakaś kierownica albo joystick do jaki samolotowych gierek??

Karta dobra mam ja akurat ( mam zamiar wymieniac XD ) Chodz icryssis iw ogoel wszystko ladnie

Co do tematu : OOMG. Masz kase i musisz wydac? Jak ja mam kase i nie mam na co wydawac to zbieram ! Mam teraz 150 zl i moge ku[pic sobie gierki nowe, air soft gun berette elektryczna itd… Ale zbieram bo chce nowa grafe.

Zalosne…Niestety…Swiat schodzi na psy…ludzie pytaja sie na forach co SOBIE kupic bo maja PIENIADZE. Gdybys nie sral tak pienidzmi to bys wiedzial :expressionless:

Jak chcesz to mogę ci opchnąć mojego 7-letniego kompa za te 2 stówki ;), procek 1,4GHz ; 512Ram, Karta Gf4 64mb, 40gb dysk, bierzesz ? :smiley:

GrovMan , nie, nie zbieram złomu :smiley: MOże na złom elektryczny z tym? :stuck_out_tongue: Wiecie co? POwiedzmy że mam już 300 zł. :smiley: ale niekoniecznie za wszystko muszę coś kupić. Myślałem nad Słuchawkami (z mikrofonem) bezprzewodowymi, tak żeby w całym moim domu był zasięg, i zeby odbieraly :wink: Mieszkanie nie duże, 2 pokoje, dosyć małe, kuchnia i łazienka, więc napewno by odbierały, muszą być jakieś Logitechy, Creative, lub cos podobnego :wink: Dacie jakieś propozycje?

Jak masz wydawać kase na byle co, to lepiej sobie ją odłuż, uzbieraj wiecej i wtedy kupuj, bo tak to troche bez sensu. Jak nie wiesz na co chcesz wydać kase to jej nie wydawaj, a jak Cie ta kasa gryzie to daj do banku.

Kup se wiatraczek pod usb albo wiatrówka .

Zajęcie na wiele godzin

kup linuksa :lol:

Jeszcze 150zł i będziesz miał na radka HD4850

GrovMan , to z linuksem nie zbyt śmieszne było

Pewien medrzec powiedzial kiedys:

KupSeMusk

TZN:

Jak masz kase to musisz wydac od razu !?! Jak nie masz na co wydac to nie wydawaj proste. Kase zbiera sie na jakis cel. Mam cel, chce to miec. Zbieram kase. Mam kase . Kupuje. A nie: Zbieram kase. Hm hm mam tyle i tlye musze wydac nie wiem na co kupei pierwsze lepsze. ZBIERAJ !

Wpłać na książeczkę oszczędnościową !!

http://allegro.pl/item450874754_gainwar … _0_ns.html

Porywając się na 9600 GT ciekawe czy zasilacz jego pociągnie, płyta główna itp ;]

Dawidd, podaj dokładny konfig. kompa