Mam pytanie apropo programu Crystal Clear 1.0. Jestem zainteresowany instalacją tego z tym, że najpeirw chciałbym kogoś poprosić o Screeny jeśli ktoś to ma zainstalowane. Oprócz tego jeśli ktoś ma jakieś Wizualizacje z najnowszej Bety Visty to także prosiłbym o jakieś screeny i linki skąd popbrać. Z góry dziękuje za pomoc.
http://www.crystalxp.net/bricopack/en-crystal-clear.htm tu masz jak to wygląda niezle i bezpiecznie zmienił się xp
No ok a co to właściwie jest… Ta powłoka jest to powłoka z nowej Visty bo właśnie na czymś takim zależy mi najbardziej ze screenów nie jestem w stanie tego wywnioskować. Pozatym mam pytanie czy ktoś sobie już to instalował jak tak to prosiłbym taką osobę o komentarz i ewentualny jego screen. Czy ktoś ma może jeszcze jakieś linki z opowłokami jeśli chodzi o Viste i najnowszą Bete?
Tak to u mnie wygląda, nie zrzera RAM’u, kom dziął tak szybko jak działał. Nie mam problemów. Tylko zajęło mi z 500 MB na dysku i długo się instlaowało.
A wie ktoś jak to całkowicie usunąć? Wkurzają mnie te ikonki, nawet do deinstalacji :evil:
Hmm cuż… Szczeże powiedziwszy to mi się nie zabardzo podoba ta nakładka… Zostanę przy mojej: CLICK
Używam Vista Customization Pack 3.6 i jestem bardzo zadowolony, ale tylko pomyślałem, że możnaby coś zmienić na nowszy wygląd z nowszej bety :P.
polkO co zrobiłeś ze masz panel boczny w Mój kopmputer bo mi program wyłączył i nie moge włączyć ?
Odświeżam ten temat, bo mam problem z tym programem i nie chciałem zakładać nowego tematu.
Otóż wszedłem na stronę http://www.crystalxp.net/, po czym ściągnąłem i zainstalowałem “Brickopack” Crystal XP. Jak się później okazało, pulpit w ogóle nie chce się wyświetlić - nie ma ikon, paska start, w ogóle nic, tylko tapeta (jestem zmuszony korzystać z Menadżera zadań Windows, by cokolwiek włączyć). Odinstalowałem ten pack, ale niestety nic się nie zmieniło. Pomyślałem, że zainstaluje inny pack z tamtej strony, tak więc zainstalowałem Vista Inspirant, ale jest nadal tak samo jak było. Wygląda to tak: KLIK!
Mam Windowsa XP (bez SP-acków), procesor Athlon XP 3000+ 64bitowy.
Chciałbym przywrócić mój pulpit - proszę o pomoc i liczę na was! :mrgreen:
Wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszki, dać na na rozmieść ikony wg- i kliknąć na - pokaz ikony pulpitu.