Witam,
problem polega na tym iż po zablokowaniu komputera (Win+L), aby się dostać trza ponownie wpisać hasło (mam ustawione), wszystko jest dobrze do momentu w którym laptop wyłączy monitor bądź przyciemnia. Tylko w tej sytuacji występuje problem, gdy chcę się ponownie zalogować po wyłączeniu monitora, ruszam myszką pojawia się obraz/rozjaśnił, wpisuję login oraz hasło klikam zaloguj. Wyświetlacz mrugnie, wyłączy się i na tym kończy się dalsza praca - wszystko teoretycznie działa, ale nic nie chce wrócić do normy. Nie dzieje się tak cały czas, raz udaje mi się wejść raz nie.
Martwię się trochę o laptopa bo ciągłe wyłączanie przez przytrzymanie klawisza włącz, jednak nie jest dobre.
Sprzęt: laptop Dell Vostro 1500, 2GB, GF8400GS
system: Win7 x86 Pro ENG
działające programy: foobar, rmclock, wtw, avira, comodo, steam, dropbox, cobian backup, unreal commander + kilka mniejszych procesów.
system czysty od wirusów i innego robactwa, nawet ostatnio miałem sprawdzany log.
Uwzględniam problem z matrycą, gdyż laptop był zalany, chcę jednak wykluczyć system, sterowniki aby nie musieć kolejny raz rozkręcać go na atomy na daremno. Jakie są możliwości sprawdzenia bez rozbierania?
Z góry dziękuje za pomoc,
pozdrawiam.