mam maly problem, a mianowicie jak wpisze haslo uzytkowinka zamiast pupitu pokazuje sie czarny ekran przez 30 sekund do minuty! ![]()
Po zalogowaniu wyskakuje jakiś komunikat, błąd itp. ??
no wlasnie nie! ![]()
-
Przeskanuj komputer kilkoma antywirusami, na początek może być skan za pomocą Kaspersky Online Scanner,
-
Zainstaluj wszystkie najnowsze aktualizacje, jeżeli nie Masz jeszcze zainstalowanego SP1 dla Visty to zainstaluj,
-
Ponownie zainstaluj sterowniki od płyty głównej oraz karty graficznej,
-
Wykonaj skanowanie plików systemowych, uruchom wiersz poleceń w trybie administratora (Start -> w szukajkę wpisujesz cmd -> wciskasz jednocześnie CTRL + SHIFT + ENTER) i wpisz:
sfc /scannow
dzieki za tak szybka odp ale postanowilem najpierw jeszcze raz przywrocic system zanim wyprobuje Twoja metode i wiesz co sie okazalo?? jak tylko przywrocilem system do dnia wczorajszego i zrobilem restarta wszystko bylo jak trzeba i momentalnie pojawil mi sie pulpit! ![]()
Spróbuj jeszcze raz odinstalować Skype, wyczyść wszelkie ślady pozostawione po programie. Najlepiej do deinstalacji użyj programu Revo Uninstaller. Po odinstalowaniu Skype przeczyść rejestr za pomocą CleanGP oraz CCleaner.
narazie odinstalowalem i zainstalowalem od nowa skypa i jest ok ale zobaczymy jutro jak bedzie! ![]()
i jak mowilem po nocy wszystko wrocilo do normy tzn znowu mam czarny ekran zamiast pulpitu! ![]()
ni i nie pomoglo! ![]()
ale pomoglo jedno z twoich rad! ![]()