Trzeba czekać na ruch redakcji, bo w końcu nie były to - chyba - słowa rzucone na wiatr.
Oby tylko nie 23
Jakim trzeba być naiwnym człowiekiem wiedząc co redakcja obiecywała odnośnie serwisu tu na forum i co z tych obietnic się spełniło.
Ja proponuję 1 listopad. Będzie adekwatna to data do kondycji DP.
Póki co leżę z 38 C gorączką, więc prace na chwile stanęły, ale w przyszłym tygodniu mamy spotkanie w sprawie zlotu i mam nadzieję, że będę mogła po nim podać ostateczną datę i inne szczegóły.
Przepraszam za to opóźnienie.
W tym wątku już tak mało zapytań o następne, że strach pomyśleć, że znajdzie się chętnych jak było. Wielu bywalców zlotów już dawno tu się nie loguje, nawet Ci co byli na ostatnich zlotach.
Nie będę ukrywać, że ze względu na obecną sytuację są z realizacją zlotu związane rozmaite problemy. Niestety nie będziemy w stanie zorganizować terminu październikowego, walczymy o możliwość zrobienia go w listopadzie Sytuacja covidowa jaka jest - każdy widzi, dlatego mam wielką nadzieję, że uda nam się spotkać na żywo. Bierzemy jednak pod uwagę, że może się skończyć na edycji wirtualnej, w najgorszym razie.
Ewentualnie ColdZlot
Byleby nie ten z falami - do dziś pamiętam jak zalałem buty morską bryzą.
Gdyby to było ciekawe, inspirujące, i przede wszystkim dobrze zorganizowane to mogłoby być lepsze od improwizowanego, w warunkach ograniczeń zdrowotnych spotkanie na żywo.
Ale za to masz co wspominać!
spotkania zdalne też się da wspominać, zwłaszcza jak przez przypadek wystąpi się bez koszuli ^^
Chciałabym zapytać gdzie, przez przypadek, wystąpiłeś bez koszuli, ale chyba się boję odpowiedzi xD
„Bez koszuli” to tylko pół problemu
nie no, spodni od początku nie miałem, szanujmy się.
Mężczyzna to [Ļł biedy, ale dziewczyna, kobieta to nie wiem czy serwery WP by to wytrzymały.
Ale zainteresowanie tematem nagle wyskoczyło…
Nie wiem po co ten mętlik. Październik, listopad to sezon grypowy zatem … koniec.
tik, tak, tik, tak…
Zegar tyka, czas umierać ?