jasne, potrafię i uzywam 10 palców. Jednak wolę czasami zerknąć na klawiature gdzie wciskam palce Chociaż czasami jak pisze jakiś dłuższy post czy coś to jak się wczuje o nie patrze na klawiature ani na monitor (po chwili dopieo się orientuje o tym) i nie robię błędów. Z szybkim pisaniem to też różnie bywa, jak się wczuje to ostro zasówam ale tylko na swojej klawiaturze. Na innych plączą mi sie palce a poza tym muszę się wygodnie rozsiąść a przy innym kompie to jest niemożliwe
Każdy chyba jak zaczynał przygodę z PC i z grami to jeździł w podobny sposób lub tak. Ja jeździłem jakoś podobnie
Ja też umiem pisać bezwzrokowo ;p Jedynie tak jak kilku innych userów na tym forum popełniam drobne błędy no i te cyferki na górze czasami mi się mylą, ale tak to jest ok ;p
Tak ale od czasu do czasu jak coś pomylę to zerkam
.
oczywiście.
W sumie czas spędzany przed kompem zrobił swoje 8)
Tyle czasu spędzam przed PC , że pisanie bezwzrokowe jest dla mnie bezproblemowe . ;]
Tak jak kolega wyżej
Nie jestem gorszy i też u miem. Chodź zdarza mi się patrzeć na klawiaturę.
tak, bez patrzenia, ale coraz gorzej, bo kiedyś grałem w Tibię, a tam często trzeba było coś napisać, i umiałem bardzo dobrze, teraz kiedy gram dużo w Fifę 07 i PES-a 6 to jest dużo gorzej ;/
taki dżołk,jak mogę nie mieć monitora i trafiać na te tematy i czytać co jest tutaj napisane ?
Umiem
Oczywiście że tak, odkąd mam neta (czyli jakieś cztery lata) zacząłem pisać dużo, na początku bez ładu, składu, i sensu, ale teraz potrafię klecić poprawne zdania z polskimi literami z zamkniętymi oczami
fiłek nie powiedziałbym zajmuje ostatnie miejsca w Carbonie
Złączono Posta : 28.08.2007 (Wto) 15:58
a tak znowu poza tematem z jakiego programu uczyliście się pisać bo ja na początku uczyłem się na klawiaturce tam gdzie są takie surowe oceny,
a teraz to za pomocą Q-typing
Tak umiem pisać bezwzrokowo ale tak średnio.
Dzięki bardzzo fajny program.
Dla userów linuksa: działa super na wine…
Umiem 8)
Oczywiście że umiem Tylko nie raz takie błędy że szok. No ale w 90% jest good
Mi pisanie bezwzrokowe nie sprawia większych trudności.
ja muszę się zawsze popatrzeć przed napisaniem zdania na rozkład klawiszy
no jaha tylko się często mylę “trypi coś takiegoi”
umiem ale czasami się mylę , no i głównie tylko na swojej klawiaturze bo na innych już dużo gorzej mi idzie…