Da sie tak ...?


(Luquez) #1

Co zrobic rzebym mial tak jak w przegladarce IE ze moge sciagac przez rozne downloadery np:Flashgeta w Mozilli tzn ze klikam prawym przyciskiem i mam opcje sciagnij przez flashgeta...


(inż. Piniol) #2

sprawdz czy downloader ma wbudowana oblsuge Mozilli, a jesli nie to sprawdz czy nie ma do tego plugina


(Pawel Uszynski87) #3

kopiujesz URL pliku, który chcesz ściągnąć a następnie w akceleratorze wybierasz nowy i wklejasz URL i klikasz OK [lub coś w tym stylu] GOTOWE! !!

PS

ja tak robie bo używam Opery


(lazikar) #4

(Ks Kamilp Nr 8) #5

Na przykladzie FlashGeta i Opery.

Kopiuj adres odnosnika, otwieram akceleratora, naciskam F4, podaje sciezke gdzie ma byc zapisany dany element i gotowe.