Dezaktywacja "Sprawdzania dostępnego limitu" [simp

Wczoraj włączyłem u siebie w telefonie sprawdzanie dostępnego limitu… po “restarcie” telefonu zauważyłem, ze u mnie na ekraniku już się nie pokazuje stan mojego konta… potem doczytałem jeszcze informacje, że nie idzie tego badziewia wyłączyć.

Może jednak zna ktoś jakiś sposób, żeby powrócić do sprawdzania ile mam kasy na wyświetlaczu?

dodam, że kod włączający usługę to: *101*11*99#

ale niestety kod: *101*00*99# nie działa:(

Pomocy! !!

niestety z tego co wiem nie da sie teg przywrucić to jest jedno stronna operacja a zeby teraz sprawdzić stan konta wpisz kod *100# i zadzwon

Hmmm… Tak… Nie ma możliwości powrotu do sprawdzania stanu konta na wyświetlaczu. Simplus w ogóle odchodzi od tego - tak mi się wydaje - bo w najnowszej taryfie ta opcja nie jest już dostępna. Zresztą nie było to takie super, bo np. u mnie były problemy z poprawnym rozliczaniem bezpłatnych pakietów - zwroty kaski - zawsze zwroty były mniejsze niż powinny być… ;D A tak na marginesie ten nowy SIMPLUS średnio mi się podoba - jestem z nimi od 1999 roku, a mam jeszcze czekać 6 miesięcy, żeby mieć rozmowy po 60 groszy do wszystkich sieci - “nagroda za staż” - i 5 zetów za jeden numer w “swojakach” - ale ważny tylko 3 miesiące… - żenujące… :] :smiley:

to było beznadziejne co mi z tego ze mam 60 minut darmowych a na koncie tylko 1 zea to nie pogadałbym sobie za dużo teraz mam plus-mix i jestem zadowolony 18gr. za mms-a i w ogóle kul :stuck_out_tongue:

dokładnie tak jest

Ta promocja sie już skończyła i cena mmsa wróciła do 40gr:/ A miałem głupią nadzieje że jednak zostawią to na zawsze:/ ech:/

nom teraz sprawdziłem i rzeczywiście 40 gr. :? to ta promocja chyba jedynie na miesąc była a myślałem ze i w plusie bedzie mms kosztował tyle co sms