pogratulowac sprzedającemu dobrego samopoczucia, braku wyobraźni…
wy sie po prostu nie znacie. nie mieliście (zapewne) tego telefonu w łapkach. mi bateria trzymała dwa tygodnie, archiwum SMS utrzymywało jakieś 500 esków, podczerwień działała bardzo szybko, ten telefon nie jest równy żadnemu innemu, z chęcią wymieniłbym go za mojego siemensa cx65. elektroniczny portwel także był niezawodny.
tak elektorniczny portfel (karty, numery pin itd), poczta. A ten telefon mimo aparatu jest w klasie biznes.
I jak nie wiesz to się nie wypowiadaj :x
masz linka (tam gdzie pisze brak danych wszystko jest )
wiesz miałęm ten telefon, i nie widział on żadnych innych telefonów przez podczerwien ani przez bluetooth, (gdy chciałem sę kontakty przesłać), pamięć na sms miałem 50 smsów,
i odrazu sprzedałem tego badziewia za 60zł
smsy trzeba było przenosić do archiwum. to samo jest w siemensach od C65 w góre. musisz po prostu sobie wszystko przenieść, można robić to pojedynczo, a także masowo. jak już kupujesz telefon to lepiej przeczytaj sobie instrukcje…
Dlaczego ta Nokia jest tak droga??? A ponieważ to telefon dla ludzi co nie wiedzą, co zrobić z kasą
dlaczego dużo z was tak nielubi nokii ?
czy to dlatego że robią bardzo dobre telefony ?
przeciesz siemensy , motorole i inne fony są o wiele gorsze
szczególnie jeśli chodzi o intuicyjność obsługi i trwałość …
najgorsze w tym przypadku są motorole …
w ciągu roku miałem dwie c350 i t722i obie nówki i z obiema były problemy :?
miałem też siemensa cx60 albo c60 czy coś koło tego (kurcze niepamiętam modelu)
i tak pop… menu niewidziałem nigdy !
teraz mam nokia 6610i i jestem więcej niż zadowolony z tego telefonu…
jedyna wada noki jak dla mnie to niezawsze odpowiedni wygląd
w tej dziedzinie zdecydowanie prowadzi motorola
ale jak wiadomo wygląd to niewszystko
kiedyś moja mamuśka miała philipsa savvy … 5 lat wytrzymał
to był telefon niezniszczalny !
pamiętam kiedyś wpadłem z nim do kałuży (taka duża kałuża głęboka na jakieś 25 cm …
) i z telefonem nic sie niestało … wielokrotnie lądował też na podłodze
i było ok
niestety teraz już nierobią telefonów niezniszczalnych :?
ja też mam Nokię i kogo tylko znam co ma Siemensa czy inne gówienka, choć się zawieszają (aha siorka cioteczna zmieniała już parę razy sofa w C65 bo się chrzanił), mają z nimi kłopoty chwalą je, bo wiedzą jaką lipę kupili i nie chcą mi przyznać, że Nokia jest najlepsza. Każdy chwali to co ma. A kolorowe menu i animacje w telefonie to dziecinada dla zerówkowiczów. Ja mam 6020 i jestem z niej zadowolony, bo nie zawiodła mnie ani razu.
@2 up:
kto co lubi!
każda marka telefonów ma lepsze i gorsze telefony.
@up:
to prawda…zazwyczaj tak jest że każdy chwali to co ma…:?
@topic:
dlaczego drogie?
bo są biznesowe! tak jak pisało wiele innych osób…
:roll:
zgadzam się w pełni !
ja tel;efonu używam do dzwonienia i czasem sms…
wprawdzie mam kilka “bajerów” ale w ogóle tego nieużywam
i nierozumie ludzi którzy potrafia mi powiedzieć że mam kiepski fon bo … nienagrywa filmików :lol:
właśnie ten model miałem … porażka :?
author_vision a czy ktoś pisałe że nie lubi nokii??
ja miałęm k300i, e398, m75, i teraz mam nokię 6230 i jestem zniej zadowolony najbardziej