Dlaczego wszystko jest na środku? (forum)


(m@teo) #1

Powyżej macie screna tego co mnie gnębi! Otóż wszystko co jest na tym forum wyświetla mi się na środku? Mam opere i tyko w operze się tak dzieje i tylko na tym fourm bo np. tutaj:

także w operze jest wszystko OK ?? Co się dzieje?


(aju) #2

hmmmm zmień w opcjach aby opera identyfikowała się jako internet explorer

a w IE normalnie Ci się wyświetla?


(m@teo) #3

W IE się normalnie wyświetal i mam już zmienione dawno! :stuck_out_tongue:

Co się dzieije??


(Wojcirej) #4

Może nie wczytuje do końca strony.... :roll:


(Maciek) #5

U mnie tak samo. To twoje forum? A może tak ma być? Jak nie, to bałagan w kodzie strony. Zadaj to samo pytanie na polskim forum Opery. Gwarantuje, że pomogą...


(m@teo) #6

Właśnie że ten pierwszy screen nie z mojego ale 2 tak! :stuck_out_tongue:


(lazikar) #7

A te twoje screny to nie inne skórki są przypadkiem???


(squeet) #8

M@teo u mnie Twoje forum chodzi tak samo na Firefoxie i Operze. Na środku, po bokach wolne...


(m@teo) #9

Ale mi cały zcas chodzi o ten screen :

Tu jest wszystko na środku i to nie jest moje forum! !!


(lazikar) #10

M@teo ja twojego forum nawet nie moge otworzyć. Strona nie działa.

jeszcze raz zapytam. Czy to te same skórki.


(m@teo) #11

Ej ile razy mówie że to z tym wszystkim na środku to nie moje forum! !!

moje forum to to: http://webhaker.net moze teraz zkumacie??

No widać ze style są inne!


(lazikar) #12

Mateo ty tego niestety nie rozumiesz.

Robisz tak:

Otwierasz plik templates\nazwa skórki\overall_header.tpl wyszukujesz w nim kodu podobnego do tego. Pierwszy z width="80% i zamieniasz 80% na 100%

[code]


(m@teo) #13

ALe to tylko pod Operą się tak dzieje! :stuck_out_tongue: A po innymi przeglądarkami niee


(lazikar) #14

A u mnie pod wszystkimi.

Jestes uparty twoja sprawa.

W takim razie ja bastuje. Pa.


(m@teo) #15

JA upart?? ??

Nie wieże

Ale tylko mi się tak pod operą dzieje! i tylko mi! :stuck_out_tongue: WIęc chyba odinstaluje oper i po sprawie! :stuck_out_tongue:


(squeet) #16

M@teo... Pod wszystkimi... Jak masz rozdzielczość 640x480 to pewnie, że nie ma odstępu ;/ Chyba coś musi być, skoro ktoś mówi Tobie, że jednak nie tylko w przeglądarce problem... Pokój


(Skip6) #17

A skąd wiesz że tylko tobie?? Większość stron jest robiona pod IE.