Doładowanie plusa z mbanku

witam! czy jesli sobie doladuje konto z konta bankowego (30 zl ) to czy zaliczy mi to jako doladowanie przedluzajace w mixie ?

tak, jak najbardziej

Tego to byś sie musiał dowiedzieć w salonie. Doładowywałem komuś ostatnio z konta w mbanku i konieczne było, aby odbiorca posiadał możliwość wykonywania połączeń. To trochę nie na temat wypowiedź, ale może Ci sie przyda :smiley:

Niczego sie nie trzeba dowiadywać, a najprościej doładować konto przez Bankomat.

Odp. brzmi - tak, przedłuzy o 1mc. I to niezależnie czy doładowujesz przez www, przez bankomat, czy terminal.

Dlatego w mBanku możesz sobie np. zdefiniować polecenie zapłaty i nie martwić się więcej doładowywaniem :wink:

no tak, ale czy mi to"zaliczy do abonamentu"… raczej powinno, skoro przedłuża o miesiąc. Zresztą doładowałem już normalnie telekodem, bo zablokowali mi konto i nie bylo czasu na oczekiwanie na odpowiedz :stuck_out_tongue:

Ale przyda mi sie na przyszłość, Pozdrawiam :slight_smile:

tak, zaliczy -najlepszy dowód - mi zaliczało zarówno w przypadku poprzedniej jak i obecnej umowy. Gdyby tak nie było, to już z rok temu by mnie wyłączyli i jeszcze umowna karą obciązyli - a tak się nie stało :stuck_out_tongue:

BTW

przecież podpisujesz umowę na konkretną ilość doładowań …a nie na konkretny sposób doładowania :roll:

Ok, o taka odpowiedź mi chodziło :slight_smile: Chciałem sie upewnić, żeby nie było niespodzianek :stuck_out_tongue: