Tak to raczej płynnie, w multi nie grałem. Ale to mój sprzęt tak ze 150% twojego, więc się nie łudź,ze bedziesz mieć takie same wyniki
No tylko (aż) grafke masz lepszą a tak swoja droga to o co chodzi z tym podkrecaniem procka do 3,8 GHZ ? xD
No po prostu za darmo sobie go polepszyłem Jest lepszy niż niejeden quad. A grafa jest też podkręcona, ma wydajność równą GTX 280 :!:
no a jak go polepszyc ? xD
W BIOS-ie zwiększasz stopniowo FSB i mnożnik (jeśli jest odblokowany). No i musisz mieć wydajne chłodzenie procka i firmowy mocny zasilacz.
dasz linka do jakiegos “poradnika” jak sie to robi ? xD
Skoro Tobie chodzi z takim sprzetem na very high to se mi na high/very high tez opwinno odpalic, grafika jest super w crysisie ale podoba mi sie tez fabula xD
Ej a assasin’s creed też masz ?
Mam, na najwyższych bez problemu chodzi.
Bardzo dobrze, okej dzieki za pomoc jest tu jakis guzik “daj piwko” albo “podziękuj” ?
Nie ma
Możesz na realu piwko postawić
a tak zeby sie upewnić xD na tym pccie z allegro co chce kupic odpali assasins creed na maxa ? xD
a i tak zeby sie juz upewnic na 100% GeForce 9500GT jest gorszy od GeForce GTS 250 ta ?
Te karty nie mają do siebie porównania
a jakoś jaśniej ? xD
GTS 250 jest dwa razy wydajniejszy od 9500GT.
Ok, dzięki, jeśli nikt nie ma już żadnych rad to temat do zmknięcia. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
Ahhaaa sory ale zapomnialem spytać. Ktora karta graficzna jest lepsza, GeForce 8800 GTX czy GeForce GTS 250. To osrtatnie pytanie i temat do zamknięcia proszę
2 razy to za mało powiedziane, min. 3 razy, a czasami nawet 4 krotnie wydajniejszy
O to bardzo dobrze xD dzięki !
Temat do zamknięcia.