ra-v , oczywiście Opony firmy Dę., rower firmy XYZ. Bez różnicy czy kupisz te opony u wulkanizatora czy w Biedronce to i tak jest g. A dysk jest Seagate a nie Manta.
Sklep nie ma znaczenia.
To czy kupisz w Komputroniku, Vobisie, realu, Saturnie, Media Markt czy w Biedronce nie ma znaczenia. Są takie same szanse, że się uszkodzi.
Tylko dziwne że na tym gó… jeździ pół Europy i Stanów (bo to Goodyear). Równie dobrze w Dębicy mogą być produkowane Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava. A gdzie je wyprodukowali to tylko fachowiec z branży oponiarskiej jest w stanie wiedzieć.
Odnośnie zapytania zakup warty zainteresowania.
dysk dobrej marki ja akurat mam samsunga 320gb z biedronki i działa dobrze sklep jak sklep wszystko zależy od marki zawsze może trafić sie bubel jakiś.Miałem kiedyś mysz bezprzewodową z biedronki i zdechła po kilku dniach i kumplowi też to samo oddalismy i zwrócili kase i nie robili żadnych problemów
co do tematu, bo przewinęło się to kilka razy - nieważne gdzie kupisz i czy producent wystawi na to dodatkową gwarancję: jest ustawa która reguluje temat i na każdy zakupiony produkt jest 12- lub 24-miesięczna gwarancja (nie pamiętam dokładnie). do gwarancji wystarczy paragon.
się wyjaśniło, gazetka została uaktualniona i teraz jest napisane, że dysk jest 3,5" i zmienione zdjęcie
Zwracam tylko uwagę na fakt iż dysk, który dotarł do nas w gazetkach różni się od dysku zamieszczonego w “oficjalnej” gazetce. Ten, w oficjalnej gazetce jest 3,5" i jest zasilany z sieci elektrycznej. Trochę to utrudnia jeżeli ktoś zamierza by dysk ten był w pełni przenośny.
kupiłem, 3,5’’ czarny, działa wyśmienicie
tylko mam jedno zapytanie, mam jeszcze seagate 320 gb 2,5’’ i gdy mam je oba podłączone to w Mój Komputer mam pokazany tylko jeden. Dlaczego tak sie dzieje? Pokazuje mi tego który był stosunkowo szybciej podłączony