Dyskoteka szkolna, klasy 5-6 - propozycje piosenek

Ja proponuje cos szybkiego od dj tiesto lub benassi bros’a :slight_smile: jakies remixy pop/dance, niezapominając o cascada, c-bool i naszych parkietowych hiciorach disco "O Ela Ela … "

:lol:

Jakiś dance, albo obadaj listy hitów w różnych radiach internetowych…

Jakiś dance np. modern talking

oraz cos spokojnego jak np roxette.

Mówie tu op dobrej muzyce a nie o jakims shicie typu doda mandaryna…

Wpisz sobie w google dance, disco np. z lat 80. Bo te kawałki na pewno nadadza sie na dyske nawet dla małolatów…

Witam

To, że dzieciaki chodza do 5 czy 6 klasy nie ozncza (chyba?) iż zadowolą się muzyczką z “ESKI” czy “BRAVO HITS 27” :slight_smile:

To nie jest przecież jakaś tam grupa bezmyślnych baranów żyjących ze sobą w symbiozie - każdy ma swój gust i jeden będzie podpierał ścianę przy Tiesto (osobiście zmieniłbym imprezę gdyby mnie tym nakarmiono) a inny z kolei świetnie będzie się bawił przy muzyce Dżemu (tu byłbym blisko cięcia się żyletą :wink: ) Z pewnością będzie też grupka fanów spodni o szerokości korytarza dla których jak nie zapuścisz jakiegoś rapowego kloca okażesz się wrogiem publicznym nr 1.

Takie imprezy mają to do siebie, że puszczając papkę z róznych podwórek - czyli coś dla każdego, nikt w 100% nie będzie zadowolony.

Dlatego czegokolwiek byśmy Ci nie polecili tak samo może okazać się strzałem w “10” jak i trafieniem w zbiornik z szambem :slight_smile:

Mimo wszystko, daj znać jak udała się impreza i jaka muzyka była na topie :slight_smile:

GRAŁEM 10lat i mam dość.Pozdro

Rada: Jak nie wiesz co pszczać to powiedz że nie chcesz lub jak Cię zmuszą to nie przyjdz i powiesz że pojechałeś gdzieś albo byłeś bardzo chory itp.

Jeżeli co masz puszczać to radzę na początku jakieś szybkie a na samym koncu co druga to jak mówisz tance rzytulace :wink: .Jeżeli chodzi o muze NIE PUSZCZAJ HH (muza nie na dyskoteki) puszczaj Techno i jakieś Disco Polo ( W dyskotece czas szybko miaja… :mrgreen: -jak puścisz tą piosenkę to cała szkoła będzie tańczyła bo to jest piosenka o XXX.Popytaj się w szkole jaką lubią muze i będzie cool.

Powodzenia 8)