lubie hip-hop ale nie pasuje on na dyskoteke wiec popieram wypowiedz:
Można jeszcze dodać :
coś z Tune Up’a - Forever Young, Feel Fine.
Cascada, Central Seven, Vogue (missing you)
Max Farenthide vs Exterminal - Music Revolution (Exterminal Radio Mix)
Voodo & Serano - Give me the power (original mix)
Meshek vel Bassex - I feel 4 you (Deep sea Project vs ■■■■ it rmx)
… :mrgreen:
od szkoly wzmacniasz 4 glosniki jakies hmm z 100-150 W kazdy :-x
sprzet ma z 10 lat
kompa biore calego swojego
muza, glownie u nas jest tak ze jak przyjdzie 150 osob to 50 podpier sciany a 100 sie bawi i oczywsicie ostatnia godzina to same wolne bo wszyscy chca sie poprzytulac …
a co z disko polo ? : E jakie wykonawca kaczuszek jest ? dajcie jakies tytuly bo msuze cos zalatwic …
a co do miksowania to chcialbym zrobic takie echo, ale nie wiem czym ze ja ksie cos mowi to jest echo… moze wiecie o co chodzi ? :E
co do discopolo to z takich normalnych nie wieśniackich to Focus robi nawet fajne piosenki Mega Dance tez
Pyra uważam że to złe rozwiązanie … Dlaczego ?? ile można tanczyć non stop to samo ?? Przeplataj utwory … i tak jak mówiłem proponuję zacząć z ostrym basem stopniowo łagodzić klimat. Jak się ściemni przeplatać wolnymi oraz trancowymi nutami
q-bass(nie wiem czy to dp ale może być), impuls, Long,Junior,
hehe google rządi
wpisz disco polo i popatrz może będzie coś ciekawego
w ostatecznosci podlacz pompa do tego neta i puśc GG radio “impreza” bądz kanał z radiosfera.pl < ale to juz w ostatecznosci
Na początku puść coś szybkiego, porywającego (jakieś dobre techno, nie jakas lupanka typu “bum bum bum”} zeby rozgrzać publicznośc, potem stopniowo cos wolnijeszego przeplatane z szybkim, hh tez moze byc, ale bez przesady, a na koniec nie zapomnij o Czerwonych Gitarach: “To już jest koniec”- doskonale zakończenie dyski
To może ja coś polece zapuść VA Sensation White 2006/2005 i ludziska się wybawią kilka godz. wypas muzyki, a cześć Megamix White 2006 wymiata, na disco w sam raz.
zapuszczaj troche disco polo troche dance troche housu techna i bedzie git tak jest u nas i wiara bawi sie na maxa
hm, dzieki za porady …
w srodowy wieczor napisze wam jak bylo : D
a tak swoja droga to jak bym sie chcial pobawic miksowaniem w domu to co polecacie ? ten dj traktor studio ?
Na koniec dyskoteki (z tych wolniejszych) polecam Spice Girls - Viva forever - w/g mnie doskonała jak na wolne piosenki
A jak towarzystwo będzie zamulało, to proponuję zapuścić piosnę, w ktorej padają takie oto słowa: “Tyłki do góry cała sala się buja, to nie koniec imprezy, nie walcie w…”.
Uważam również, że kawałek Czerwonych Gitar “To już jest koniec” (i nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść) IDEALNIE pasuje na zakonczenie 3 gim.
Odradzam HH…jak do tego tańczyć ?!
Utwór, który energetyzuje ludzi na moich imprezach to “Mallorca” (nie wiem kto wykonuje).
Są numery przy których można się ładnie pobujać z partnerką
Techno&Trance&House
Co polecam!?
C-Mos - 2 Million Ways (Axwell Remix)
Giuseppe_Ottaviani_-_Through_Your_Eyes
Marco V - False Light
Randy Katana - In Silence (Ron Van Den Beuken Rmx)
Hydroid.Vs.Zehavi&Rand - Amor(Masakra nuta!)
Tak więc odpalaj konsolete , udekorujcie ładnie sale…
Życze ci żeby impreza się udała…
P.s
Mam nadzieje że impreza będzie wyglądała jak tutaj!
P.s2
Zabawiaj publiczność jak poniżej…
/
/
/
http://video.google.com/videoplay?docid=-1430720847107753172&q=Trance
i tu
http://video.google.com/videoplay?docid=8245937786727654216&q=Trance
W sumie masz rację, no ale chyba przyznasz, że tych utworów jest niewiele
Ej… :shock: Ja też jestem w szkole przy audio i nie wiem co zrobić!
Niby dlaczego ja musze płacić za to że mnie dyra wybrała do sprzentu?
U nas za dyski biorą po 1.50zł.
A co znaczy zamknienta impreza?
Że tylko dla uczniów i nauczycieli tej szkoły?
podajecie same fajne kawalki a ja nie mam czym ich zassac