Nie wiem co tam jest napisane, ale ruska kawa wygląda raczej tak
Dosłownie:
Filiżanka kawy rano.
Dzienna prognoza.
Kawa poranna.
Prognoza na dziś.
A w dowolnym tłumaczeniu:
Dzisiaj będziesz mieć taki dzień (jak widać w filiżance).
PEWEX = PRL
Kawa “po turecku” czyli…po polsku
Nie czepiaj się peweksu, takie pierwsze zdjęcie znalazłem na Google
jestem wstanie, ale nie zamierzam się tłumaczyć ze swoich czynów. (:
Jak to Cię podbudowuje… jak to ktoś tu sugerował?
tak, bardzo. właśnie dostałem +15 EXP od tego. szkoda, że nie wchodziłem tutaj przez dwa miesiące (: kończę tutaj dyskusję, bo nie chce śmiecić forum niepotrzebnymi wpisami.
Twórca funkcjonalności: James Kiesel @gdpelican
Pomysłodawcy by na dobrych programach to zainstalować…? Redakcja? Ktoś w wątku o bugach podrzucił pomysł?
A idzie to przerobić na kasę?
Jak tak, to ma sens.
Chętnie się przyłączę
jest kilka zadań, które dają łatwiejsze EXP niż inne:
- Zadania Dino (poznajesz go podczas opowieści) mają niską wartość, ale mogą dać ci łatwość i wartości we wczesnej fazie gry, zaczynając od 500 EXP, a kończąc na 3000 EXP
- Zadania fotograficzne Vyv (rozpoczęte w Lestallum) oferują EXP przy około 1000 EXP i zwiększają się do 4000 EXP na misję
- Questy Profesora Protegowanego z Sanii (rozpoczęte po wejściu do Duscae na Coernix Station - Alstor) rozpoczynają się od 3000 EXP i przechodzą aż do 15000 EXP za niektóre proste misje (głównie polowanie na żaby i zabijanie potworów)
- Photo Ops (na całym świecie) oferują niskie zyski EXP (od 200 do 350 EXP każdy), ale bardzo łatwo jest je zaznaczyć, gdy się w nie natkniesz
- Zdejmując Adamantoise sieci jesteś cool 50000 EXP i 50000 Gil jako nagrodę za walkę maratonu.
- Bardzo późna gra, ale zadania „Legendy” Randolpha oferują 10 000 PD lub więcej za każdego pokonanego twardego potwora
A co to jest EXP? expresso, expander, experyment?
Przestań! Po trzykroć - przestań!
Nic Was nie rozumiem, ale zdjęcie super kawy wstawię.
Nie interesuje cie, że tam można trochę kasy załapać.?
Ja piję do całokształtu wyczynów tego “użyszkodnika”. nie tylko w tym, ale i innych tematach sprowadza dyskusję na jakieś abstrakcyjne tory…