Enemy Territory - problem z myszką


(friläge) #1

Witam wszystkich ponownie. :wink:

Mam pewien problem z myszką w ET. Kiedy włączam grę wszystko działa, ale kiedy podłączam się do jakiegoś serwera mysz nie reaguje. Tzn. w limbo menu w ogóle nie ma kursora, a kiedy wyjdę z LM kursor znajduję się na środku ekranu. Kiedy próbuję ruszyć myszą obraca mnie tylko dookoła. Działa tylko LPM. Od razu po instalacji gry wszystko chodziło dobrze, problem pojawił się kilka dni temu. Myślałem, że to może wina myszy, ale podłączyłem inną i dalej to samo. Reinstlacja ET też nie pomaga... :confused:

Szukałem na google i trafiłem na identyczny problem ( http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=7018&pid=60238&st=0entry60238) ale rozwiązanie Swietego nic nie daje... :confused: Miał ktoś podobny problem i mógłby mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny. :slight_smile:


(Kamil Kluz) #2

Może jakieś robaki ci powłaziły? Masz antywira? Jak masz to przeskanuj i jeszcze dobrze by bylo programem Ad-Aware dostępnym w vortalu.


(D@widoS) #3

pod linux'a ?? :o


(friläge) #4

Nie, to raczej nie możliwe...

Standardowo w Suse 10.2 nie ma chyba antywirusa? Jeśli nie to nie mam, bo żadnego nie instalowałem. :slight_smile:

***

Odpowiedź do posta niżej. :slight_smile:

Nie wiem czy są, ale znalazłem coś na ten temat:

http://forum.idg.pl/lofiversion/index.php/t16843.html


(Szybkijohny) #5

Podobno na linuksa nie ma wirusów :open_mouth:


(D@widoS) #6

są tylko że jest ich malutko i są najczęściej nie groźne :slight_smile: