Gdy odinstalowałem chrome adwcleaner wskazał 0 elementów gdy zainstalowałem ponownie i zalogowałem się na konto google to od razu włączyłem skanowanie i 26 elementów… może to coś z synchronizacją? Bo pisało ,że jest włączona i musi przywrócić jakieś tam rzeczy.
Skanowałem systemowym z androida 7.0 i AVG i nic nie wykryło , na pewno nie w telefonie bo robiłem to na komputerze mówiąc o tym ,że potwierdziłem ,że mam skończone 13 lat i kazali dodać rozszerzenie i to zrobiłem po czym je usunąłem bo widziałem ,że coś tu nie gra. I teraz mam problem ,ale z tym adwcleaner to już od dawna było w sensie ,że wykrywało to.
Znalazłeś jakieś wpisy logowania z komputerów których nigdy się na facebooka nie logowałeś?
Skanowałeś komputer za pomocą Pełnego Skanowania i włączyłeś skanowanie w poszukiwaniu rootkitów(nie wiem czy jest to w ustawieniach czy w menu skanowania)
Jak na mnie to wina jest w chrome a nie w systemie - Jakoś pobrać chrome na nowo tylko bez robienia synchronizacji. Może sprawdźmy tylko powiedz mi jak to zrobić?
To może z tą Synchronizacją spróbuję a niby coś wykrył po zaznaczeniu rootkitów ,czy jak w kwarantannie kliknę usuń to znaczy ,że usunie się z komputera czy jak? Bo nie chcę trzymać cały czas tego malwarebytes zainstalowanego? https://wklejaj.pl/Xii3KGGJxwXX
Już zrobiłem teraz czekać 24h i zobaczyć czy żaden post na mojej tablicy się nie pojawi no i jeszcze wszystko dodawać logować się zajmie to sporo czasu, oby było warto