Tak, chodzi o nazwę “konta użytkownika” - komputera
jvtools wyczyście wszystkie wpisy z rejetsru też tak miałem ze sie nie wlaczala
a jak wyczyszczę to będzie działać???
Nazwe konta użytkownika kończy mi się na “ż” a tego nie można zmienić bez przeinstalowywania systemu,to jest na 100% pewne że jak niema polskich znaków w nazwie to będzie fifa działać??
stifler12 , w tym poście fifa-nie-chce-sie-wlaczyc-t461480-15.html#p2929172 ,podałem metodę na zmianę ścieżki dostępu do folderów Użytkownika ,bez zakładania nowego konta ,oraz bez, broń Cie Boże, ponownej instalacji systemu.
Na 99%
.
to co ty pozaznaczałeś to gdzie to trzeba wkleić??
ja mam xp
ehhh,nie dasz sobie z tym rady.
Stwórz nowe konto w systemie ,nazwa konta bez polskich znaków(ę,ó,ą,ś,ł,ż,ź,ć,ń) > odpal FIFE 12,ewentualnie zainstaluj ją na nowym koncie.
Hmm ja mam nazwę użytkownika bez polskich znaków i… nie działa
U mnie prawdopodobnie problemem jest nazwa konta ,ale być może jest to coś innego ,jakiś błąd uprawnień/brak uprawnień do zapisu/odczytu …
Zmiana ścieżki do dokumentów u mnie pomaga
jak zrobić te pliki co ty masz ???
oryginał - przywraca oryginalne ustawienia :
Na potrzeby gry :
Tworzysz folder C:\FIFA12\Save. Przed grą włączasz “FIFA.reg” to zmienia ścieżkę . Po zakończeniu gry włączasz org.reg - to przywraca oryginalne ,systemowe ustawienia.
Witam. Mam problem. Kupiłem dziś oryginalna Fifę 12 i podczas włączania wyskakuje okienko Fifa 12 i gra się wyłącza. Nie wiem co mam robić. A w powyższych postach nie mogę się odnaleźć. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję.
Kupi człowiek grę żeby się odprężyć po pracy a tu taki zawód…
Mój sprzęt
Intel core 2 duo 2,1 ghz
gf 8800
3gb ram
win xp
kolega tłumaczył jak ma się nazwe użytkownika (komputera) z polskimi znakami (ą,ż,ę itd.) to fifa nie będzie chodzić.Żeby zmienić nazwe to zrób to co kolega mówił lub przeinstaluj system i wtedy zmień nazwę
I to na 100% pomoże?
Ja mam to samo co Ty kolego i jakoś te ich pomoce na temat nazwy nie pomagają…
/cenzura/ mać miałem pirata przez pare dni i nie było żadnych problemów. Kupiłem orginała i mam taki sam problem jak Wy. Nie mam polskich znaków w nazwie użytkownika. Łukash Twój sposób po części działa ponieważ FIFA mi się włącza ale na najmniejszej rozdzielczości i detalach, a tak nie zamierzam grać. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?
Gajardo , wejdź w folder gry > Game\fifasetup > odpal fifaconfig.exe > ustawienia gry , zmień rozdziałkę i detale.
metoda Łukash działa na 100% mi pomogła;fifka działa jak należy;)
Zmiana tych ustawień nic nie daje, ciągle ta sama rozdzielczość i detale.
Zmiany ustawienia dokonuj na zmienionej ścieżce do dokumentów ,bo w tym folderze masz plik fifasetup.ini ,a w nim zapisują się ustawienia (spróbuj ręcznie wpisać)
Lub spróbuj wy edytować plik fifasetup_default.ini (zrób kopię) np:
Zapisz > Odpal.
Wielkie dzięki ustawiłem ręcznie i wszystko śmiga