Fifa 12 nie chce sie włączyć

Tak, chodzi o nazwę “konta użytkownika” - komputera

jvtools wyczyście wszystkie wpisy z rejetsru też tak miałem ze sie nie wlaczala

a jak wyczyszczę to będzie działać???

Nazwe konta użytkownika kończy mi się na “ż” a tego nie można zmienić bez przeinstalowywania systemu,to jest na 100% pewne że jak niema polskich znaków w nazwie to będzie fifa działać??

stifler12 , w tym poście fifa-nie-chce-sie-wlaczyc-t461480-15.html#p2929172 ,podałem metodę na zmianę ścieżki dostępu do folderów Użytkownika ,bez zakładania nowego konta ,oraz bez, broń Cie Boże, ponownej instalacji systemu.

Na 99%

.

to co ty pozaznaczałeś to gdzie to trzeba wkleić??

ja mam xp

ehhh,nie dasz sobie z tym rady.

Stwórz nowe konto w systemie ,nazwa konta bez polskich znaków(ę,ó,ą,ś,ł,ż,ź,ć,ń) > odpal FIFE 12,ewentualnie zainstaluj ją na nowym koncie.

Hmm ja mam nazwę użytkownika bez polskich znaków i… nie działa :frowning:

U mnie prawdopodobnie problemem jest nazwa konta ,ale być może jest to coś innego ,jakiś błąd uprawnień/brak uprawnień do zapisu/odczytu …

Zmiana ścieżki do dokumentów u mnie pomaga

jak zrobić te pliki co ty masz ???

oryginał - przywraca oryginalne ustawienia :

http://www38.zippyshare.com/

Na potrzeby gry :

http://www29.zippyshare.com/

Tworzysz folder C:\FIFA12\Save. Przed grą włączasz “FIFA.reg” to zmienia ścieżkę . Po zakończeniu gry włączasz org.reg - to przywraca oryginalne ,systemowe ustawienia.

Witam. Mam problem. Kupiłem dziś oryginalna Fifę 12 i podczas włączania wyskakuje okienko Fifa 12 i gra się wyłącza. Nie wiem co mam robić. A w powyższych postach nie mogę się odnaleźć. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję.

Kupi człowiek grę żeby się odprężyć po pracy a tu taki zawód…

Mój sprzęt

Intel core 2 duo 2,1 ghz

gf 8800

3gb ram

win xp

kolega tłumaczył jak ma się nazwe użytkownika (komputera) z polskimi znakami (ą,ż,ę itd.) to fifa nie będzie chodzić.Żeby zmienić nazwe to zrób to co kolega mówił lub przeinstaluj system i wtedy zmień nazwę

I to na 100% pomoże? :slight_smile:

Ja mam to samo co Ty kolego i jakoś te ich pomoce na temat nazwy nie pomagają… :frowning: :cry:

/cenzura/ mać miałem pirata przez pare dni i nie było żadnych problemów. Kupiłem orginała i mam taki sam problem jak Wy. Nie mam polskich znaków w nazwie użytkownika. Łukash Twój sposób po części działa ponieważ FIFA mi się włącza ale na najmniejszej rozdzielczości i detalach, a tak nie zamierzam grać. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

Gajardo , wejdź w folder gry > Game\fifasetup > odpal fifaconfig.exe > ustawienia gry , zmień rozdziałkę i detale.

metoda Łukash działa na 100% mi pomogła;fifka działa jak należy;)

Zmiana tych ustawień nic nie daje, ciągle ta sama rozdzielczość i detale.

Zmiany ustawienia dokonuj na zmienionej ścieżce do dokumentów ,bo w tym folderze masz plik fifasetup.ini ,a w nim zapisują się ustawienia :wink: (spróbuj ręcznie wpisać)

Lub spróbuj wy edytować plik fifasetup_default.ini (zrób kopię) np:

Zapisz > Odpal.

Wielkie dzięki ustawiłem ręcznie i wszystko śmiga :slight_smile: