FIFA 12 PC - problem w uruchomieniem

Spróbuj utworzyć puste pliki o takich nazwach i zastosować podane wyżej rozwiązanie.

hej mam problem z urucomieniem fify12. gdy ja włacze to wyskakuje okienko ,trwa uruchamianie gry’’ i powinno wyskoczyc okienko na ktorym pisze graj ustawienia gry i wyjdz. i to okienko wlasnie nie wyskakuje. proszę o natychmiastowa pomoc :frowning: prosze zeby w odpowiedzi napisac moj login

Dodane 21.06.2012 (Cz) 9:41

:oops: :!: help

Najpierw napisz konfigurację sprzętową i jakiego windowsa masz.

mam windowsa 7

Dodane 21.06.2012 (Cz) 11:17

:frowning:

Dodane 21.06.2012 (Cz) 11:25

wyskoczylo to okienko na ktorym pisze graj ale jak przycisne graj to niedziala

miałem tak samo problem z odpaleniem oryginalnej fify 12. gra się odpalała zakładałem profil gracza który nawet nie chciał sie zapisać i zaraz gra wychodziła do windowsa. Ja po prostu założyłem nowe konto użytkownika na kompie ( tylko nie jako administrator). Na tym profilu - Plik w dokumentach :replay0.bin dałem tylko do odczytu i tyle, śmiga jak należy :slight_smile:

ja tez dalem replay0 do odczytu i nie dziala

pomóżcie bo juz nie wiem o co chodzi.

Mam oryginalna fife 12 oryginalnego windowsa 7 , karte graficzna radeon 4650

Wszytsko mi działało dobrze grałem w gre od października a ostatnio nie mogłem jej wlaczyc. Myślalem ze to przez patcha z polska liga ktorego mialem wywalilem go i nic przeinstalowalem fife dalej nic. zrobilem formata windowsa bylem pewny ze bedzie ok dalej nie dzialalo. Z dnia na dzien gra przestala dzialac. Zainstalowalem directx 11 i nowe sterowniki do karty graficznej i nie pamietam co jeszcze robilem ale zadzialalo. Podziałało tydzien teraz znowu nie działa.

Z dnia na dzien sie cos wali nie wiem o co chodzi wszystko jet ok jest napis uruchamianie gry i dalej nic. Dodam jeszcze ze teraz to sie zdarzylo po sytuacji jak mi podczas gry laptop sie przegrzał i sie wyłączył. Proszę o pomoc! !!

mam to samo tylko mi sie uruchamia co 10 dni

Dodane 03.07.2012 (Wt) 10:42

spróbuj tak

Wchodzimy w Dokumenty/FIFA 12/instance0/reply0.bin (PPM/właściwości/ Tylko do odczytu/ zastosuj)

Dodane 07.07.2012 (So) 13:52

prosze o pomoc bo nie wytrrzymie

Ja mam trochę inny problem. Włączam Fife (jest wszystko ok). Wybieram profil itd. Biorę kariere. Dalej biorę rozpocznij nową i nic wyłącza się fifa. PLEASE HELP.

Dodane 23.08.2012 (Cz) 16:43

To znowu ja. Miałem ten sam problem co wy. Ja nic nie robiłem. W końcu pojawiła sie nowa wersja Origin. Za aktualizowałem i wszystko było ok. Wszystko działało. Pozdro :smiley:

mam taki sam problem. zaktualizowałem origin i zainstalowalem fife jeszcze raz i wszystko chodzi tylko jak dam kariera to sie wyłacza. co mam zrobic. prosze o pomoc. to moj e-mail plga78@wp.pl.

Dodane 29.08.2012 (Śr) 16:25

ktos jesli wie co zrobic z tym mianowicie:

gdy chce uruchomic kariere to wywala mnie do windowsa i tak cały czas i przypominam ze zainstalowalem fife po zaktualizowaniu origin poniewaz wczesniej nie dzialala i musialem ja usunac. jezeli ktos wie co zrobic z tym bede bardzo wdzieczny. i dzieki.