Firewall nie chce się usunąć w 100%


(Damian350z) #1

Witam. Mam problem z Outpost Firewall Pro odinstalowałem go a w centum zabezpieczeń pozostało coś takiego d77998cd21c27729m.jpg

I po 10 minutach wywala mi coś takiego system 5d5e5dc6a814f065m.jpgjuż taki błąd miałem ale to było po czymś innym chyba też nawet to było po jakimś firewallu, w tedy pomógł reinstal, no i tu prośba w pomocy bo nie mam zamiaru robić reinstalu bo SO jest dość Świerzy bo postawiony był 1.5 miech temu co zrobić żeby ten błąd usunąć, nadmienię że takie coś pojawia się po podłączeniu do neta .


(Sebos99) #2

Przeczyść rejestr np tym: RegSumpreme Pro. Outpost odinstalowałeś, a Comodo Firewall? Bo tego dotyczy przecież informacja w centrum zabezpieczeń.


(Damian350z) #3

Wywaliłem no włączyłem kompa ciekawe czy wywali buga teraz przeczyszczę, dziwne po przeczyszczeniu mam napisane w centrum zabezpieczeń tak że są dwie zapory ale przecież jest tylko jedna systemowa :expressionless:


(Pawel Pieczyrak) #4

ściągnij program CCleaner i nim przeczyść rejestr i HDD.


(Skiff) #5

Też miałem problem po odinstalowaniu Outposta. Jedynym rozwiązaniem jest usunięcie wszystkich połączeń sieciowych, co jest równoznaczne z odinstalowaniem sterowników kart sieciowych. Po restarcie kompa Windows utworzy nowe połącznia, które będą już normalnie funkcjonowały.


(Damian350z) #6

Dobrze jest już działa


(Agatonster) #7

DamianAMD ,

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gifprzy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(banny83) #8

Niestety ta metoda u mnie nie działa... :frowning:

Pomocy, bo mam ten sam problem.