Flash player pro i nie działające strony prośba o sprawdzenie logów otl


(Dunoss93) #1

WItam, po wejśćiu w google, facebooka, youtube, wyświetlał mi się komunikat żeby zainstalować flash player pro, aby móc kożystać z tych właśnie stron. po kliknięciu w download komputer automatycznie blokował ściąganie, teraz na komputerze zniknęła ta informacja, lecz strony wciąż nie działają ( na telefonie to samo) antywirus i cleanery niczego nie znajdują. jestem kompletnie zielony, czy mógłby ktoś pomóc ? :wink:

http://wklej.to/jUcyi


(Atis) #2

Skoro problem występuje na różnych urządzeniach to sprawdź ustawienia routera.

Odinstaluj Whilokii 1.0.0.

Do okna Własne opcje skanowania / skrypt wklej:

:OTL
SRV - [2014-02-13 17:50:09 | 000,080,664 | ---- | M] () [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Whilokii\bin\utilWhilokii.exe -- (Util Whilokii)
SRV - [2014-03-09 12:57:19 | 000,111,896 | ---- | M] () [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Whilokii\updateWhilokii.exe -- (Update Whilokii)
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
[2014-03-06 20:26:26 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\AdwCleaner
[2014-03-06 17:26:58 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\McAfee
:Files
C:\Program Files (x86)\Whilokii
:Commands
[emptytemp]

Kliknij Wykonaj skrypt i zatwierdź restart.

Uruchom OTL i kliknij Sprzątanie.

Dysk przeskanuj Malwarebytes Anti-Malware

Podczas instalacji usuń zaznaczenie przy Uruchom okres testowy Malwarebytes Anti-Malware PRO.

http://wstaw.org/m/2012/12/29/2012-12-29_005346.png


(Dunoss93) #3

naprawione ; ) problem z rooterem. dzięki za pomoc