Flashget


(Piotrekjunior) #1

Moj problem jest taki ze zainstalowalem sobie FLASHGETa i jak chce sciagac za jego pomoca to wyskakuje mi okienko ze nie zawiera poprawnego adresu URL. Co ja mam zrobic ?? :frowning: :frowning: :frowning:


(Nukem126p) #2

A w jaki spos贸b prubujesz 艣ci膮ga膰 za jego pomoc膮 ? Normalnie powinien w艂膮cza膰 si臋 sam po naci艣ni臋ciu linku do jakiego艣 oliku. Mo偶e robisz co艣 nie tak ?


(lazikar) #3

Podaj co i sk膮d pr贸bowa艂e艣 艣ci膮gn膮膰. Jak np z Vortalu i tam wzio艂e艣 PPM i 艣ci膮gnij za pomoc膮 Flash Get to niestety tak b臋dzie bo linki podawane s膮 za pomoc膮 Java script. Tak jest na wielu stronach. :smiley:


(Marsmo) #4

Ale dlaczego mia艂by w ten spos贸b inicjowa膰 艣ci膮ganie...? :roll:

Przecie偶 FlashGet 艣ci膮ga z "automatu" - wystarczy klikn膮膰 w link.

Jedyna filozofia, to ustawi膰 odpowiedni folder! 8)

Natomiast kolega nie napisa艂, czy dzieje mu si臋 to za ka偶dym razem - czy te偶 sporadycznie.

Mo偶e by膰 bowiem tak, 偶e adresy - kt贸re stwarzaj膮 mu problem, to np. wyczyszczone z plik贸w serwery. Kto艣 m贸g艂 kiedy艣 co艣 wrzuci膰, czas przemin膮艂... plik zosta艂 usuni臋ty i tym samym adres jest nieaktualny.

Najcz臋sciej si臋 to zdarza w P2P.


(lazikar) #5

A dlaczego nie. Na niekt贸rych stronach tak trzeba bo normalnie Flash get si臋 nie w艂aczy. :? To by艂 tylko przyk艂ad. :roll:


(Piotrekjunior) #6

To co ja powinienem zrobic zeby sciagnac pliki za pomoca tego programu ??


(Piotrekjunior) #7

DOBRA JUZ WIEM !!