Siema
mam takowy problem gdy odpalam floAt’s Mobile Agent 2.1 Beta 2 i chce sobie cos na fonka wysłać to nie chce sie z fonem połączyć (COM wybrałem napewno dobry bo jak daje Tools–>Options–>Connectivity wbieram COM’a i daje “Look Device” i pokazujsie sie “Found Device: K300 series”) to się łączy i łączy i nie chce sie połączyć jest ciągle klepsydnra. Urzywam kabla (z foof’a) kiedyś dawało sie wszystko wysyłać tylko teraz sie coś zwaliło.
Bardzo prosze o szybką pomoc pozdro
Gutek
(Gutek)
19 Październik 2005 17:38
Odinstaluj i na nowo zainstaluj program, jest juz nowsza beta link: http://www.searchengines.pl/phpbb203/in … opic=38147
Pobrałem i kupa dalej nie działa ;( cośjeszcze proponujesz?
jak cos to działa mi “send file” ale przez niego chyba nie da razy wysyłać z fona na kompa rzeczy
Gutek
(Gutek)
19 Październik 2005 18:16
Widziałes tam temat: http://www.searchengines.pl/phpbb203/in … opic=44879 w srodku masz linka przycina się SE i nmnie to złości jak uda sie tobie wejść to jak będzie post Gutek-Pablo jest link
co to jest dbo nie da rady wejść i co Ciebie tak złości ?
Gutek
(Gutek)
19 Październik 2005 18:27
forum ma problem musisz wieczorem spróbowac, to własnie mnie złości że nie mozna normalnie popracowac na forum
hyhy ale co mnie tam forum ty mi lepiej powiedz co mam zrobić żebym mógł wysłać jakieś pliczek (video) na kompa
Gutek
(Gutek)
19 Październik 2005 18:45
Tam masz wszystko opisane, screeny wsatwione itp.
ten koleś Dymon ma chyba taki sam problem co ja ale tam nie pisze jak to zrobić żeby działał
Gutek
(Gutek)
19 Październik 2005 22:32
heh nie widziałem 2 strony :] a zrobiłem tak jak tam pisze i …nie działą nie wiem o co chodzi a na tych screenach nic nie widzać :]
Spróbuj zmienić prędkość przesyłania danych na 15xxx (dokładnie niepamiętam, ale chyba 15200)
zmieniam i nic kurde nie wiem o co biega jeszcze z 2 miechy temu wszystkie działało jak należy a teraz
to spróbuj pozmieniać prędkoćci na wszystkie jakie tam masz. Może poskutkuje.
kurde o co hcodzi dalej nic ;( walony komp