witajcie
szukam skryptu php lub dodatku do cmsa aby utworzyc strone gabinetu lekarskiego z możliwością rejestracji i umawiania wizyt przez www. zna ktoś cos odpowiedniego?
witajcie
szukam skryptu php lub dodatku do cmsa aby utworzyc strone gabinetu lekarskiego z możliwością rejestracji i umawiania wizyt przez www. zna ktoś cos odpowiedniego?
Możesz użyć jakiegoś CMSa (joomla, phpfusion…), albo jakiś skrypt zobacz na hotscripts.pl, webpc.pl.
Nie wiem dokładnie co chcesz osiągnąć, czy to ma być wysyłane na maila czy jak ?
Nook: to ma byc zapisanie sie na wizytę do lekarza za pomocą strony www, tak jak to robimy teraz przez telefon
poszukuję coś typu http://www.polskaprzychodnia.ie/irp24/step1.php
Takiego skryptu za darmo nie dostaniesz, możesz zlecić napisanie go np. na forum.webhelp.pl, albo na zlecenia.przez.net
za free to raczej nikt nie udostępni tego typu skryptu ale zawsze możesz przetrząsnąć hotscripts.pl oraz webpc.pl może coś ciekawego znajdziesz dla siebie
no tak, a czy potraficie powiedziec orjentacyjną cenę za tego typu skypt? bo nie wiem czy będzie wogóle mnie stać na to i czy dalej myśleć na ten temat.
najlepiej zapytaj się na jednej z podanych przez Nook , stronach, tak są ludzie którzy za kasę zrobią wszystko, no moze prawie, ale IMHO cena nie będzie zbyt wysoka ponieważ jedyne co bardziej skomplikowanego twórca musi zrobić to napisać bazę danych i zintegrować z twoja strona kolorystycznie, wizualnie
zintegrowanie kolorystyczne itp sam potrafie, chodzi mi tylko o przejrzysty skrypt. wielkie dzieki bede dalej pytac
sam skryp nie wystarczy wydaje mi się że musisz napisać bazę danych i aby każdy mógł dodawać dane
zgadza sie devil33, ale to mala baza, kilka rodzajów danych
no widzisz ok 500 zł ze wszystkim IMO cena nie jest zbyt wygurowana